Yardım sivı soğutmam doğrumu takılı

Americano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
merhabalar arkadaşlar aşagıda sivi soğutmamin nasil takili olduğunun fotoğrafini atacagim bu pozisyonda olduğu için sivi sogutmamin ömrunden gidecegini söylediler bende hemen forumda konu açıyorum normalmidir anormalmidir panikledim sivi soğutmam daha 2 aylık

Ekler

• 20220313_110433.jpg
    20220313_110433.jpg
    1.7 MB · Hit: 59
merhabalar arkadaşlar aşagıda sivi soğutmamin nasil takili olduğunun fotoğrafini atacagim bu pozisyonda olduğu için sivi sogutmamin ömrunden gidecegini söylediler bende hemen forumda konu açıyorum normalmidir anormalmidir panikledim sivi soğutmam daha 2 aylık
Doğru takılma şekli bu diye biliyorum. Daha önce bir videoda üst tarafa takılınca daha sağlıklı çalıştığını duymuştum.

O boru bükümünün olmaması daha iyi, küçük bir montaj hatası. Düzeltirsin biter gider.

O boru bükümünün olmaması daha iyi, küçük bir montaj hatası. Düzeltirsin biter gider.
pompanın ömründen gitme surumu olur diyorlar böyle bir durum olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada sıvı soğutmaya herhangi bir zararı

pompanın ömründen gitme surumu olur diyorlar böyle bir durum olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada sıvı soğutmaya herhangi bir zararı

Bunları zaten ben söylemiştim, ben TLP. :)

2 aylık soğutucudan o kadar ömür falan yemez düşündüğün gibi, ama yine o boruyu düzelt. Zaten soğutucudan gelen ses bundan dolayı da olabilir, düzeltince düzelmezse de iki ay önce söylediğim yere gelir konu.

Geri