Chill Araba Oyunu Önerisi?

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Başlıkta da görüldüğü üzere sizlerden araba oyunu önerisi istiyorum, ama şunu belirtmek isterim serbest gezebileceğim bir araba oyunu olsun. Yarış veya görev yapmak üzerine olmasın. Kısa ve öz olarak "açık dünyada araba sürebileceğim oyunlar" ETS2 de çok geniş bir harita olmasına karşın haritanın çoğunluğu otoban ve tek seçenek tır olduğu için de bayıyor kısa bir süre sonra. Bu çerçeve üzerinde önerilerinizi bekliyorum.

FH5-FH4-FH3 direkt. FH3 önerimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The Crew 1-2 bakabilirsiniz.

Need for Speed Heat ilgimi çekti denenebilir (y)
Eğer grafik eski olması seni rahatsız etmiyorsa Most Wanted 2005 bakabilirsin. çıktığı yıl nedeniyle artık eskidiği için mağazalarda yok ama internette var. Yeni oyunlara bin basar.

Yenilerde güzeller ama eski NFS ler bir başka idi.

Eğer grafik eski olması seni rahatsız etmiyorsa Most Wanted 2005 bakabilirsin. çıktığı yıl nedeniyle artık eskidiği için mağazalarda yok ama internette var. Yeni oyunlara bin basar.

Yenilerde güzeller ama eski NFS ler bir başka idi.
Most Wanted en iyisi hala bence, diğer serileri zaten birbirinin tekrarı gibi sadece isimleri farklı gibi geliyor bana. O yüzden Need for Speed serisine karşı önyargılıyım bir tık ve ilgimi çekmiyor. Açıkcası benim de en son oynadığım Most Wanted 2005 idi, ondan sonra Heat iyi gelcek mi bakalım.

Başlıkta da görüldüğü üzere sizlerden araba oyunu önerisi istiyorum, ama şunu belirtmek isterim serbest gezebileceğim bir araba oyunu olsun. Yarış veya görev yapmak üzerine olmasın. Kısa ve öz olarak "açık dünyada araba sürebileceğim oyunlar" ETS2 de çok geniş bir harita olmasına karşın haritanın çoğunluğu otoban ve tek seçenek tır olduğu için de bayıyor kısa bir süre sonra. Bu çerçeve üzerinde önerilerinizi bekliyorum.
Gta 5 :D.
Araba sürmek için girdiğim çok oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri