Donanım Arşivi G4 Sistem Donma Sorunu

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar merhaba Donanım Arşivi G4 sistemi satın aldım kullanıyorum ve çok memnunum ancak canımı sıkan bir husus var sistem belli belirsiz aralıkla donuyor mesela 3 gün önce mesela dün akşam ekran karardı sonra kendini resetledi ve 10 dakika öncede normal çalışırken ekran dondu ve hiç bir şekilde çalışmadı reset atmak durumunda kaldım..

Sizce sebebi nedir daha önce başına gelen oldu mu ?

Sistemde Win 11 kurulu key satın alıp girdim crackli her hangi bir program yok anlamadım gitti...

Sistemi ilk aldığımda stres testi yaptım bir problem yaşamadım ancak ramları test etmedim bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum....

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr
Kablolara bakın belki bazıları tam oturmamış olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr
aldığınızda üründe win 11 mi yüklüydü

silindi

Son düzenleme:
Hocam buna pek ihtimal veremiyorum zira sistem 4 gün bile sıkıntısız çalıştı ara ara oluyor belli belirsiz.
Olabilir hocam sonuçta kargoyla geliyor yani kontrol etmekle zarar gelmez bence

Ram'leri de bir test etin. Ram'lerde sıkıntı yoksa ftmp'den kaynaklanıyor olabilir. Onunla ilgili bios güncellemesi bekleniyor tüm anakartlarda.
Anladım hocam ramleri test edeceğim bios sürümü olarak da en günceli kurmuştum aslında.. Sizde böyle bir sıkıntı var mı ?

Arkadaşlar merhaba Donanım Arşivi G4 sistemi satın aldım kullanıyorum ve çok memnunum ancak canımı sıkan bir husus var sistem belli belirsiz aralıkla donuyor mesela 3 gün önce mesela dün akşam ekran karardı sonra kendini resetledi ve 10 dakika öncede normal çalışırken ekran dondu ve hiç bir şekilde çalışmadı reset atmak durumunda kaldım..

Sizce sebebi nedir daha önce başına gelen oldu mu ?

Sistemde Win 11 kurulu key satın alıp girdim crackli her hangi bir program yok anlamadım gitti...

Sistemi ilk aldığımda stres testi yaptım bir problem yaşamadım ancak ramları test etmedim bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum....
Sistemi sadece test etmek amaçlı, Windows 10 home sürümünü temiz kurulum ile yükleyip tekrar deneyebilirsiniz.

silindi

Son düzenleme:
Bende AMD işlemci yok. Hata oyun oynarken mi oluyor, yoksa herhangi bir zamanda mı?
Oyun oynarken hiç olmadı yaklaşık 30 dk önce olduğunda ise sistem yük altında bile değildi drive'a dosya upload ediyordu sadece hocam...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driverları ve güncellemeleri tam yapıldı mı
Evet hocam hepsi gigabayte,amd ve asus'un resmi driverlari..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi sadece test etmek amaçlı, Windows 10 home sürümünü temiz kurulum ile yükleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Hocam mantıklı ancak süreç çok üzün sürecektir tüm kurulumlar falan gidecek... Farklı bir çözüm yolu daha makul duruyor

silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri