10.000 TL nasıl değerlendirilmeli

Bence al sat en iyisi, altın da olabilir. Ytd ltd şti aş

Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım

Düşüncelerinizi merak ediyorum
Kanka ben de biriktiriyordum ama fiyatlar sürekli arttığı için biriktirmeme rağmen sürekli yaklaşamıyordum. Dolarla paralel olabiliyor ama fiyatları onlar arttıkça pc fiyatları artıyor düştükçe düşüyor o parayı tümüyle pc için kullanacaksan dolar yöntemini seçebilirsin ben altında bekletmiştim o da dolarla paralel oluyor genelde. (KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :D)

Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım

Düşüncelerinizi merak ediyorum
Başkasından akıl alacak kadar paranız degersiz mi allah aşkına.

Son düzenleme:
Biraz bilgi verebilirmisin lütfen
Bir banka hesabından yatırım hesabı açmalısın daha sonra bir şirketten lot adı verilen hisseler almalısın mantık coinler gibi ama arkasında devlet güvencesi var
elimde bir kaç şirket var ama yatırım tavsiyesi yapmak istemiyorum YTD

borsa goat

Bir banka hesabından yatırım hesabı açmalısın daha sonra bir şirketten lot adı verilen hisseler almalısın mantık coinler gibi ama arkasında devlet güvencesi var
elimde bir kaç şirket var ama yatırım tavsiyesi yapmak istemiyorum YTD
Biraz geç oldu kb ama çok merak ettim sakıncası yoksa şirketleri söylermisin

Eşit dağıtım halka arzlara katılabilirsin borsa da hesap açabiliyorsan genelde az düşüyor 1000 TL altında ama en en kötü %20 kazandırıyor (çok büyük olmayan eşit dağıtım halka arzlar) Birkaç gün içinde 3 gün tavan olsa en kötü 3 günde %30 kazanmış oluyorsun bence güzel rakam
Hisse veya kripto için önerimde mutlaka teknik analiz öğren ve piyasayı iyi analiz et savaşın olma ihtimalini unutma

Geri