Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,641
çaktırmadan takarsınYok derste hoca izin vericek mi anlamında. onu bende biliyorum
çaktırmadan takarsınYok derste hoca izin vericek mi anlamında. onu bende biliyorum
Bizim bir kimyacı var. 29 senedir öğretmen. Birde disiplin kurulunda.çaktırmadan takarsın
Kanka ben de biriktiriyordum ama fiyatlar sürekli arttığı için biriktirmeme rağmen sürekli yaklaşamıyordum. Dolarla paralel olabiliyor ama fiyatları onlar arttıkça pc fiyatları artıyor düştükçe düşüyor o parayı tümüyle pc için kullanacaksan dolar yöntemini seçebilirsin ben altında bekletmiştim o da dolarla paralel oluyor genelde. (KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRMerhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Başkasından akıl alacak kadar paranız degersiz mi allah aşkına.Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Bir banka hesabından yatırım hesabı açmalısın daha sonra bir şirketten lot adı verilen hisseler almalısın mantık coinler gibi ama arkasında devlet güvencesi varBiraz bilgi verebilirmisin lütfen
Kazanmak kirlidir kaybedelim insan kalalım cümlesi de kaybedince kendimizi avutmak için sanırımBen de bilmiyorum ki gözünü kapat sonra gözün kapalı seç hangisi gelirse ona bas parayı.
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak için 10.000 TL biriktirmiştim 4 ay bekledim ama alamadım g4 de alamayınca bende 10.000tl yi katlamak istiyorum ama tabi risklerin farkındayım sizce ne yapmalıyım
Biraz geç oldu kb ama çok merak ettim sakıncası yoksa şirketleri söylermisinBir banka hesabından yatırım hesabı açmalısın daha sonra bir şirketten lot adı verilen hisseler almalısın mantık coinler gibi ama arkasında devlet güvencesi var
elimde bir kaç şirket var ama yatırım tavsiyesi yapmak istemiyorum YTD