Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 62,338
WP'den bana mesaj attı, yabancı galiba, bayağı kibar konuşuyor. Dolandırıcı falan olabilir mi?
Kadın İstanbul'da birbirimize numaralarımızı vermiştik dedi. Bende kimseye numaramı vermedim dedim. Kusura bakma karıştırmışım o zaman arkadaş olalım diyor. Biz de yedik.+44 Malatya'nın alan kodu hocam endişelenme. Alo kayısı hattı.
Banada geldi.WP'den bana mesaj attı, yabancı galiba, bayağı kibar konuşuyor. Dolandırıcı falan olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam. Diyor ki fotoğrafını at. Bende dedim profil fotoğrafım var zaten kör müsün. Sonra dedim ki sen at, o da atmam dedi. Elin fake kızından bile trip yedik.Banada geldi.
İşte İrlanda’da yaşıyorum.
İncirlik üssünde askerim.
İlanınla ilgileniyorum tarzında.
Paraya kiyip +90 no alsa belkiAnladım hocam. Diyor ki fotoğrafını at. Bende dedim profil fotoğrafım var zaten kör müsün. Sonra dedim ki sen at, o da atmam dedi. Elin fake kızından bile trip yedik.
Ensesine vurup bir kilo kayısı almaktan başka hayır gelmez bu numaradanWP'den bana mesaj attı, yabancı galiba, bayağı kibar konuşuyor. Dolandırıcı falan olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Ensesine vurup bir kilo kayısı almaktan başka hayır gelmez bu numaradan
+44 Malatya'nın alan kodu hocam endişelenme. Alo kayısı hattı.
olum +44 ingilterenin yemeyin la beni zaten kız kandırmaya çalışıyo bi de siz kandırmayınÖncelikle Kayısının diyarı Malatya dan selamlar...
Engeli bas geç ingilterenin evet banada olmuştu yok askerim yok blmm ne falan dolandırıyorlar bir şekildeolum +44 ingilterenin yemeyin la beni zaten kız kandırmaya çalışıyo bi de siz kandırmayın
Yok hocam Malatya'nın. Yanlışın var.olum +44 ingilterenin yemeyin la beni zaten kız kandırmaya çalışıyo bi de siz kandırmayın