Artics 7 Wireless, G733, CORSAIR Virtuoso Hangisi ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,954
Aşağıda linkleri bırakıyorum. Lütfen ister mağazada ister kendi evinde deneyimlemiş arkadaşlar yazarsa çok memnun kalırım.

Kendim Arctis 9x kullanıyorum memnunum rahatlığından, kalitesinden. Corsair kullanmadım ama bu 3'lü arasından g733 alırdım.

Ben de kulaklık arayışı içerisindeydim. Arctis 7 ve Corsair HS80 arasında kalıp HS80 aldım. Mikrofon testinde biraz geri kaldığını gördüm arctis 7 nin. Ayrıca attığın linklerden Arctis 7 güncel olmayan versiyonu. 2019 edition olmasına dikkat et. 2500 den aşağı bulamamıştım artctis 7 2019 edition.

Ben de kulaklık arayışı içerisindeydim. Arctis 7 ve Corsair HS80 arasında kalıp HS80 aldım. Mikrofon testinde biraz geri kaldığını gördüm arctis 7 nin. Ayrıca attığın linklerden Arctis 7 güncel olmayan versiyonu. 2019 edition olmasına dikkat et. 2500 den aşağı bulamamıştım artctis 7 2019 edition.
neden virtuoso almadınız hocam bence daha kaliteli bir kulaklık bence bakmanızı tavsiye ederim

Kendim Arctis 9x kullanıyorum memnunum rahatlığından, kalitesinden. Corsair kullanmadım ama bu 3'lü arasından g733 alırdım.
Yorumların için teşekkürler 😊
Corsair virtuoso'nun indirimsiz fiyatının çok yüksek olması düşündürüyor. Artics'de her yayıncıda görüyoruz artık :D (Ben yayın açmayacağım)
Kısacası baya kararsızım.

Ekipmanda Steelseries öneririm. Özellikle kulaklıkları çok rahat.

Çok uzun süre Corsair Virtuoso SE Espresso Kullandım. Mikrofon Kalitesinin üstünde kulaklık yok zaten yayıncılarda bu kulaklığı kullanıyor. Fakat Ekolayzır ayarlarını yapmama rağmen ses kalitesi beni tatmin etmedi.Yazın çok terletiyor fakat onun dışında hiç problem yaşamadım sadece o fiyatta daha güzel bir bass beklerdim müziklerde. Oyunlardaki kalitesi ise tatmin edici.

Fiyat farkı hs80 le baya fazlaydı bir de virtuosonın tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkcası
Benim de tasarım olarak en çok hoşuma giden o 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok uzun süre Corsair Virtuoso SE Espresso Kullandım. Mikrofon Kalitesinin üstünde kulaklık yok zaten yayıncılarda bu kulaklığı kullanıyor. Fakat Ekolayzır ayarlarını yapmama rağmen ses kalitesi beni tatmin etmedi.Yazın çok terletiyor fakat onun dışında hiç problem yaşamadım sadece o fiyatta daha güzel bir bass beklerdim müziklerde. Oyunlardaki kalitesi ise tatmin edici.
3 ü arasından hangisini önerirsiniz?

Ekipmanda Steelseries öneririm. Özellikle kulaklıkları çok rahat.
Daha önce kullandınız mı hocam ? Eksi artı yönleri nelerdir ?

@Perfectshot06 öneriniz var mı hocam ?

Benim de tasarım olarak en çok hoşuma giden o 😂

3 ü arasından hangisini önerirsiniz?

Daha önce kullandınız mı hocam ? Eksi artı yönleri nelerdir ?

@Perfectshot06 öneriniz var mı hocam ?
tabii ki de corsair hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax