🔥İndirim Gamegaraj indirimleri!🔥🔥

şu alınır mı peki fiyatı iyi mi ?
Fazla

Ben bunu ARGB biliyordum, canlı desteğe bağlandım sordum. İçerisinden 5V bağlantı kablosu çıkıyormuş eğer anakartta ARGB yuva desteği varsa 5V üzerinden bağlantı yapılıp kontrol edilebiliyormuş fanının ışıkları.
Bende sordum canlı desteğe. Ürün rgb dedi bana. Bende vazgeçtim o yüzden.

Mouse kullanan deneyen var mı nasıldır ?

Bende sordum canlı desteğe. Ürün rgb dedi bana. Bende vazgeçtim o yüzden.
Bana 5V olduğunu söylediler.

5V=ARGB.
12V=RGB
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncelemesini yapan arkadaş var dostum ona sorman daha doğru olur. @Banxtre

Aldığım şeyleri almayı bırak :D
2 kere ödeme aldılar siparişte iptal oldu. Şeytan geldi bildiğin alma bak alırsan uğraşırsın dedi resmen...

Son düzenleme:
Bana 5V olduğunu söylediler.

5V=ARGB.
12V=RGB

2 kere ödeme aldılar siparişte iptal oldu. Şeytan geldi bildiğin alma bak alırsan uğraşırsın dedi resmen...
Ürün ARGB diye biliyorum. Model mi farklı acaba. Benim parayı siparişten 2 saniye sonra çektiler resmen.

Ürün ARGB diye biliyorum. Model mi farklı acaba. Benim parayı siparişten 2 saniye sonra çektiler resmen.
Valla ben bende ne oldugunu anlamadım şuan hem 2 defa 269 TL gitti hemde sipariş iptal oldu :ROFLMAO: 1 sipariş görünüyor sitede.

Valla ben bende ne oldugunu anlamadım şuan hem 2 defa 269 TL gitti hemde sipariş iptal oldu :ROFLMAO: 1 sipariş görünüyor sitede.
Diğer para gelir geri. O konuda sıkıntı çıkmaz. RGB konusunda 2 3 yere baktım hep ARGB olarak mevcut farklı seri numaralı üründe göremedim. Bunlar sattıkları ürünü mü bilmiyorlar acaba ? :D

Diğer para gelir geri. O konuda sıkıntı çıkmaz. RGB konusunda 2 3 yere baktım hep ARGB olarak mevcut farklı seri numaralı üründe göremedim. Bunlar sattıkları ürünü mü bilmiyorlar acaba ? :D
Ürünün kendi sitesine baktım. 2 model çıkıyor birisi Argb model ızgarası siyah renkte, diğeri rainbow yazıyor onunda ızgarası beyaz renk gözüküyor.

Gamegaraj da hem siyah ızgara hem de beyaz ızgara olanın resimleri var. Yani ben bu işten hiç bir şey anlamadım, canlı desteğe sordum oda rgb dedi.

Onun dışında sitede model no yazmıyor ve hiç bir bilgi yok o yüzden çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,298
Üyeler
192,996
Son üye
AnlFdn
Geri