CaptainSpark
80+
- Reaksiyon skoru
- 179
İnkârcılara seslenenin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyen hayvana haykıran çobanın durumuna benzer. Onlar sağır, dilsiz ve kördürler; çünkü onlar düşünmezler.
Sperm taşıma Gemi sıvı sperm bir nevi gemi görevi görüyor ama daha önemli bir gemiSübhanallah.
Gemiyi anlamadım?
burada kör olan genel değildir yoksa herkes gerçeği göremezdi dilerim 14.2 milyar yıllık evrenin sebebini anlarsınateisler kör sağır ve bağırmadan başka bir şey anlamayan insanlar mı yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana göre allah yok, sana göre var
olabilir
saygı duyarım, ama sen de bana saygı duyacaksın
ben daha seni anlayamadım ki özgür kardeşim, ne diyorsun anlaşılmıyorburada kör olan genel değildir yoksa herkes gerçeği göremezdi dilerim 14.2 milyar yıllık evrenin sebebini anlarsın
umarım anlarımburada kör olan genel değildir yoksa herkes gerçeği göremezdi dilerim 14.2 milyar yıllık evrenin sebebini anlarsın
sen saygılısın ya saçma diyorsun biz senin gibi dna fazlalığına deyüz desek hakaret sayılır. saygı duymayı öğreneceksin konu dışı burası ve benim kutsalım beğenmiyorsan engelle hadi toz ol haşereSaçma sapan konular açmaktan bıkmıyor musun sen?
çabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyorSenin amacın ne? Cihat mı yapmaya çalışıyon napiyon ne bunlar? İki üç tane saçma örnek veriyon ikna etmeye çalışıyon milleti. Ha ben ikna oldum orası ayrı tebrik ederim
sen zekanı kullanmışsında ne olmuş?çabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyor
baksana millete haşere diyor