Neler Yeni

Gemilerde Taşınan Dna ve Parmak uçları (parmak izi)

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
bir şey sorucaktım amaç ne? Ateistleri küçük düşürmek mi? Yoksa Muhammed'in askerleriyiz diye ordu falan mı topluyorsun?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
çabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

baksana millete haşere diyor
Bi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Senin amacın ne? Cihat mı yapmaya çalışıyon napiyon ne bunlar? İki üç tane saçma örnek veriyon ikna etmeye çalışıyon milleti. Ha ben ikna oldum orası ayrı tebrik ederim
Amacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim ha 😬

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Bi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.
sen zaten trolsün bilgisayardaki arka plan yazılımı gibi şundanım diyip başka herşeydensin bunu tüm forumda biliyor
dönde aynaya bak zoruna giden engeller konuya gelmez

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Amacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim ha 😬
Valla vatan haini gibi birisi ha. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor, saygıdan bahsediyor anası babası hariç herkese hakaret ediyor gerici

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Valla vatan haini gibi birisi ha. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor, saygıdan bahsediyor anası babası hariç herkese hakaret ediyor gerici
kimseye hakaret etmiyorum SEN VARYA asosyal kılık değiştiren birisisin forumdaki herkes her b. a ben böyleyim dediğini bilir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
savaş mı? 3 5 kukla ile savaşmam siz dünya savaşlarında birbirlerinizi zaten yiyorsunuz
İnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.
Sen böyle insanları İslam'dan soğutmaya devam et. Senin gibiler yüzünden insanlar İslam'dan soğuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
İnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.
Sen böyle insanları İslam'dan soğutmaya devam et. Senin gibiler yüzünden insanlar İslam'dan soğuyor.
ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsün
Mesaj otomatik birleştirildi:

beğenmeyen konu dışına yorum yapmayacak abi batıyor zorunuza gidiyor

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
kimseye hakaret etmiyorum SEN VARYA asosyal kılık değiştiren birisisin forumdaki herkes her b. a ben böyleyim dediğini bilir
Hop hop dur orada işte. Sözde islamın son kalesisin ama hakarete gelince şov yapıyorsun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsün
Sen 12 yüzlüsün, sokak kadını gibi ne olduğun belirsiz. Muhtemelen ateistsin. Çünkü insanları İslam'dan sogutuyorsun. Seni gören kişi der ki müslümanlar böyle bir yaratikmiş.

Top Bottom