Bi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.çabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
baksana millete haşere diyor
millet dediğin deyüz kutsala hakaret etmeyecek sen sözde çağdaş 2 yüzlü tarafçısın adamsan adil konuşursunçabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
baksana millete haşere diyor
Amacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim haSenin amacın ne? Cihat mı yapmaya çalışıyon napiyon ne bunlar? İki üç tane saçma örnek veriyon ikna etmeye çalışıyon milleti. Ha ben ikna oldum orası ayrı tebrik ederim
sen zaten trolsün bilgisayardaki arka plan yazılımı gibi şundanım diyip başka herşeydensin bunu tüm forumda biliyorBi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.
Valla vatan haini gibi birisi ha. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor, saygıdan bahsediyor anası babası hariç herkese hakaret ediyor gericiAmacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim ha
savaş mı? 3 5 kukla ile savaşmam siz dünya savaşlarında birbirlerinizi zaten yiyorsunuzAmacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim ha
Abi ne diyorsun? Kafan mı güzel anlamadım.savaş mı? 3 5 kukla ile savaşmam siz dünya savaşlarında birbirlerinizi zaten yiyorsunuz
kimseye hakaret etmiyorum SEN VARYA asosyal kılık değiştiren birisisin forumdaki herkes her b. a ben böyleyim dediğini bilirValla vatan haini gibi birisi ha. Milleti birbirine düşürmeye çalışıyor, saygıdan bahsediyor anası babası hariç herkese hakaret ediyor gerici
İnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.savaş mı? 3 5 kukla ile savaşmam siz dünya savaşlarında birbirlerinizi zaten yiyorsunuz
ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsünİnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.
Sen böyle insanları İslam'dan soğutmaya devam et. Senin gibiler yüzünden insanlar İslam'dan soğuyor.
Hop hop dur orada işte. Sözde islamın son kalesisin ama hakarete gelince şov yapıyorsun.kimseye hakaret etmiyorum SEN VARYA asosyal kılık değiştiren birisisin forumdaki herkes her b. a ben böyleyim dediğini bilir
Sen 12 yüzlüsün, sokak kadını gibi ne olduğun belirsiz. Muhtemelen ateistsin. Çünkü insanları İslam'dan sogutuyorsun. Seni gören kişi der ki müslümanlar böyle bir yaratikmiş.ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsün