Neler Yeni

Gemilerde Taşınan Dna ve Parmak uçları (parmak izi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
zorunuza gidiyor her kelimeyi evirip çevbirip muhalefet yapıyorsunuz cevap dahi vermeyeceğim ne kadar 2 yüzlü olarak ittifak içerisindesiniz adaletmiş troller sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen 12 yüzlüsün, sokak kadını gibi ne olduğun belirsiz. Muhtemelen ateistsin. Çünkü insanları İslam'dan sogutuyorsun. Seni gören kişi der ki müslümanlar böyle bir yaratikmiş.
ADMİNE BANLAMA BENİ diye yaşvardığını unuttun mu? İnanca hakaret edip sonra müslümanım diye paylaşımlar yaptığını senin gibi münafığın ben

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
zorunuza gidiyor her kelimeyi evirip çevbirip muhalefet yapıyorsunuz cevap dahi vermeyeceğim ne kadar 2 yüzlü olarak ittifak içerisindesiniz adaletmiş troller sizi
Abartma be. Türkiye'nin kasmayan platformu yazıyor dedik islamiyetin kalesi demedik buraya. Boş boş duyar kasmayı kes lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
neydi o adminin ismi özür dilerim abi diye sonra müslüman taklitleri sonra yine dine hakaretler 2 yüzlü bir münafık işte bide bana ders vermeye çalışıyor ıslah ol sen önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

birdaha ilaclarini almayi unutma bayim, iyi tebligler.
o ayet çok güzel bir şekilde zoruna gitti değil mi çünkü düşünemezsin?
benim ilacım bellidir seninkisi ne bilemem

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Abartma be. Türkiye'nin kasmayan platformu yazıyor dedik islamiyetin kalesi demedik buraya. Boş boş duyar kasmayı kes lütfen.
İslamiyet'in kalesi diye gerici yobaz sokak kadınlarının kalesi haline çevirdiğinin farkında değil. 3 yaşında ki çocuk bile oturma organıyla düşünen bu 2 yüzlüden daha zekidir

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
İslamiyet'in kalesi diye gerici yobaz sokak kadınlarının kalesi haline çevirdiğinin farkında değil. 3 yaşında ki çocuk bile oturma organıyla düşünen bu 2 yüzlüden daha zekidir
Salla, İflah olmaz böyleleri.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Belli bir süredir takip ediyorum konularını, Müslüman olmayanlarla derdin nedir acaba? Ateizm'den Müslümanlığa geçecek adam burada senin konularını okuyup Müslüman olmaz, gider düzgünce araştırmasını yapar. İsterse inanır, isterse inanmaz. Seni niye bu kadar yakından ilgilendiriyor?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir süredir takip ediyorum konularını, Müslüman olmayanlarla derdin nedir acaba? Ateizm'den Müslümanlığa geçecek adam burada senin konularını okuyup Müslüman olmaz, gider düzgünce araştırmasını yapar. İsterse inanır, isterse inanmaz. Seni niye bu kadar yakından ilgilendiriyor?
Bu adam islamiyeti faşist düşünce ile yayma gibi bir düşüncesi var. Yerli h*tler 😬

Amaç farklı ama...

Bura.K

80+ Silver
Şu hayatta sanırsam hiçbir İnanç konusu kavgasız bitmeyecek.

Top Bottom