Gemilerde Taşınan Dna ve Parmak uçları (parmak izi)

bir şey sorucaktım amaç ne? Ateistleri küçük düşürmek mi? Yoksa Muhammed'in askerleriyiz diye ordu falan mı topluyorsun?

çabuk ikna oldun, adam turkceyi dogru kullanamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baksana millete haşere diyor
Bi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.

Senin amacın ne? Cihat mı yapmaya çalışıyon napiyon ne bunlar? İki üç tane saçma örnek veriyon ikna etmeye çalışıyon milleti. Ha ben ikna oldum orası ayrı tebrik ederim
Amacı kaos ortamı oluşturmak. Bu tiplere karşı bir şey dersen savaş bayrağını çeker aman diyim ha 😬

Bi de üniversite okumuş yüksek lisans yapmış, bence ilkokul terk de neyse gülüp geçelim çok kale almaya gerek duymadım.
sen zaten trolsün bilgisayardaki arka plan yazılımı gibi şundanım diyip başka herşeydensin bunu tüm forumda biliyor
dönde aynaya bak zoruna giden engeller konuya gelmez

savaş mı? 3 5 kukla ile savaşmam siz dünya savaşlarında birbirlerinizi zaten yiyorsunuz
İnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.
Sen böyle insanları İslam'dan soğutmaya devam et. Senin gibiler yüzünden insanlar İslam'dan soğuyor.

İnandığın inanca saygın yok, anana babana yazik, 10 yaşında troll çocuğun tekisin iyyy kusucam şimdi ne tiksinç insansın.
Sen böyle insanları İslam'dan soğutmaya devam et. Senin gibiler yüzünden insanlar İslam'dan soğuyor.
ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beğenmeyen konu dışına yorum yapmayacak abi batıyor zorunuza gidiyor

ben hamamböceğini bile ezmem Allah ımda biliyor saygım sonsuzdur sen ise 2 yüzlüsün
Sen 12 yüzlüsün, sokak kadını gibi ne olduğun belirsiz. Muhtemelen ateistsin. Çünkü insanları İslam'dan sogutuyorsun. Seni gören kişi der ki müslümanlar böyle bir yaratikmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,999
Üyeler
186,564
Son üye
zkarakaya
Geri