Gemilerde Taşınan Dna ve Parmak uçları (parmak izi)

zorunuza gidiyor her kelimeyi evirip çevbirip muhalefet yapıyorsunuz cevap dahi vermeyeceğim ne kadar 2 yüzlü olarak ittifak içerisindesiniz adaletmiş troller sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen 12 yüzlüsün, sokak kadını gibi ne olduğun belirsiz. Muhtemelen ateistsin. Çünkü insanları İslam'dan sogutuyorsun. Seni gören kişi der ki müslümanlar böyle bir yaratikmiş.
ADMİNE BANLAMA BENİ diye yaşvardığını unuttun mu? İnanca hakaret edip sonra müslümanım diye paylaşımlar yaptığını senin gibi münafığın ben

zorunuza gidiyor her kelimeyi evirip çevbirip muhalefet yapıyorsunuz cevap dahi vermeyeceğim ne kadar 2 yüzlü olarak ittifak içerisindesiniz adaletmiş troller sizi
Abartma be. Türkiye'nin kasmayan platformu yazıyor dedik islamiyetin kalesi demedik buraya. Boş boş duyar kasmayı kes lütfen.

neydi o adminin ismi özür dilerim abi diye sonra müslüman taklitleri sonra yine dine hakaretler 2 yüzlü bir münafık işte bide bana ders vermeye çalışıyor ıslah ol sen önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birdaha ilaclarini almayi unutma bayim, iyi tebligler.
o ayet çok güzel bir şekilde zoruna gitti değil mi çünkü düşünemezsin?
benim ilacım bellidir seninkisi ne bilemem

Abartma be. Türkiye'nin kasmayan platformu yazıyor dedik islamiyetin kalesi demedik buraya. Boş boş duyar kasmayı kes lütfen.
İslamiyet'in kalesi diye gerici yobaz sokak kadınlarının kalesi haline çevirdiğinin farkında değil. 3 yaşında ki çocuk bile oturma organıyla düşünen bu 2 yüzlüden daha zekidir

Belli bir süredir takip ediyorum konularını, Müslüman olmayanlarla derdin nedir acaba? Ateizm'den Müslümanlığa geçecek adam burada senin konularını okuyup Müslüman olmaz, gider düzgünce araştırmasını yapar. İsterse inanır, isterse inanmaz. Seni niye bu kadar yakından ilgilendiriyor?

Belli bir süredir takip ediyorum konularını, Müslüman olmayanlarla derdin nedir acaba? Ateizm'den Müslümanlığa geçecek adam burada senin konularını okuyup Müslüman olmaz, gider düzgünce araştırmasını yapar. İsterse inanır, isterse inanmaz. Seni niye bu kadar yakından ilgilendiriyor?
Bu adam islamiyeti faşist düşünce ile yayma gibi bir düşüncesi var. Yerli h*tler 😬

Amaç farklı ama...

Şu hayatta sanırsam hiçbir İnanç konusu kavgasız bitmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,871
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri