DA nın çıkarıcağı mekanik klavye hakkında?

Reaksiyon skoru
1,205
-Fiyat bandı tam olarak ne olur? Bir bilgi verildi mi ben kacırmış olabilirim belki.
-Markası Logitech diye gördüm yanlış mı gördüm acaba? Bir bilgisi olan varmı
-Saat kaç gibi cıkıcak? 6 da videosu gelicek dendi ama saat kaç gibi satışa sunulur?

varya klavye almak için 1 haftadır bakınıyorum inş şöyle güzel bir şey olurda alırım....

-Fiyat bandı tam olarak ne olur? Bir bilgi verildi mi ben kacırmış olabilirim belki.
-Markası Logitech diye gördüm yanlış mı gördüm acaba? Bir bilgisi olan varmı
-Saat kaç gibi cıkıcak? 6 da videosu gelicek dendi ama saat kaç gibi satışa sunulur?
Fiyat ve model hakkında bilgim yok ama daha önce açıklanan bir kararda; kampanyalı ürünlerin satışı, videonun yayınlanmasından 2 saat sonra açılacak denmişti.

Fiyat ve model hakkında bilgim yok ama daha önce açıklanan bir kararda; kampanyalı ürünlerin satışı, videonun yayınlanmasından 2 saat sonra açılacak denmişti.
Evet biliyorum ancak o sadece sistemler için dendi diye hatırlıyorum.
Yanlışım olabilir belki

Olabilir, ben de tam emin değilim. Umarım videodan birkaç saat sonra satışa gelir de en azından daha ürünü görmeden almak yerine, ürünü tanıyıp öyle karar veririz.

@Abdullah Hacıgül abi bilgi verir misin?
İnşallah öyle olur ben o sistemi çok beğenmiştim.
Videoyu rahat rahat izleyebiliyorduk en azından. Ürün hemen satışa çıkınca video arada kaynıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gaming.gen de 600tl ye indirim olmuştu.
Yine öyle olur mu bilemiyorum.

Fiyat-Performans ürünü ya belgi Logitech G213 falan olur. Ama zaten indirime sokacaklarını düşünürsek, G213 çok aşağıda kalır. Neyse, bekleyip göreceğiz.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,422
Üyeler
193,387
Son üye
aybukus
Geri