Fiber İnternet Altyapı Başvurusu

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,878
Herkese merhabalar kıymetli dostlar
Görüşmeyeli nasılsınız

Yaklaşık 3-4 aydır turknet kullanıyorum ve sürekli sunucu hatası sunucu yanıt vermiyor gibi sorunlarla karşılaştım elektrikçi vs hepsi ile uğraştım elektrikçi de genç biriydi bu turknet kaynaklı bende turknet kullandım zamanında vs .
Uzun lafın kısası pişman oldum geçtiğime türk telekomdayken hiçbir sorun yoktu.

Eve gelen Türk Telekom ekipleri bizim aileden birileri oldular artık

En son türk Telekom ekiplerinden edindiğim bilgiye göre TÜRK TELEKOM artık DEVLETE devlet bünyesine geçtiği için fiber altyapıya ulaşmanın daha kolay olacağını öğrendim.
VDSL 2 kullanıyorum
Fiber altyapıya başvurmak istiyorum santrale uzaklık 12 metre gözüküyor

Onu kim söylediyse arkası olmayan bir bilgi vermiş. Örnek vermek gerekirse Türksat Kablonet yine aynı fona bağlı falan yıllardır çok zayıf altyapı döşeme konusunda. Türk Telekom'un durumu belli olmaz ama benim pek umudum yok.

Onu kim söylediyse arkası olmayan bir bilgi vermiş. Örnek vermek gerekirse Türksat Kablonet yine aynı fona bağlı falan yıllardır çok zayıf altyapı döşeme konusunda. Türk Telekom'un durumu belli olmaz ama benim pek umudum yok.
Anladım kral gelen türk Telekom ekibi söyledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber altyapı için nereye nasıl basvurabilirim

Asılsız bilgi vermiş bir ikincisi vdsl 2 De gayet yeterli hele mesafen çok iyi iç hattında sorun olmasın baktırdın mı hattına

bizim buraya da fiber düşeme yaptılar aktif mi bilmiyorum

belli olmuyor ne zaman yapıcakları

Asılsız bilgi vermiş bir ikincisi vdsl 2 De gayet yeterli hele mesafen çok iyi iç hattında sorun olmasın baktırdın mı hattına
Yok hocam baktirmadım hat ince telefon kablosu elektrikçiyi aradım onlar hep öyle diyor abi ben gelip boşa para almayım dedi bende kullandım enayi yerine koyuyorlar insanı gibi konuştu

daha bu hafta turknete geçiş yapıyorum kral aman korkutma :D

bizim buraya da fiber düşeme yaptılar aktif mi bilmiyorum

belli olmuyor ne zaman yapıcakları
Anladım herkes kendi çektiriyor o zaman sanırım Cat6 vs

daha bu hafta turknete geçiş yapıyorum kral aman korkutma :D
Ben memnun kalamadim sorun nerde onu da çözemedim

İşin garibi türk telekomdayken hiç soru. Yaşamadım

Anladım herkes kendi çektiriyor o zaman sanırım Cat6 vs

Ben memnun kalamadim sorun nerde onu da çözemedim
valla kral 10 yıllık 16mbps turk telekomdan 1000 mbps turknete geçiş yapıyorum nasıl olacak bende büyük sabırsızlıkla bekliyorum dün binaya siyah kutu taktılar bugun belki kuruluma gelirler bakalım umarım iyi olur

apartmandaysan imza toplayıp nerde yaşıyorsan ordaki altyapı müdürlüğüne gidip altyapı çektirebilirsin bende çok uğraştım fakat imzada toplasan bazen çekmiyorlar şansın varsa dene ama

valla kral 10 yıllık 16mbps turk telekomdan 1000 mbps turknete geçiş yapıyorum nasıl olacak bende büyük sabırsızlıkla bekliyorum dün binaya siyah kutu taktılar bugun belki kuruluma gelirler bakalım umarım iyi olur
Gigabitse kral sıkıntı olmaz herhalde pek bilmiyorum ama

apartmandaysan imza toplayıp nerde yaşıyorsan ordaki altyapı müdürlüğüne gidip altyapı çektirebilirsin bende çok uğraştım fakat imzada toplasan bazen çekmiyorlar şansın varsa dene ama
İmza işi biraz zor hocam komşular sıkıntılı

Kablonet kendi fiber altyapısını mı döşüyor? Yoksa diğer İSS'lerden mi yararlanıyor?
Şu anda baktım da bizim evde 100MBPS altyapı gözüküyor. Geçilir mi abi?

Geri