Ana Konu Aliexpress Kes Onu Kampanyası Yardımlaşma

Ben defalarca ürün aldım böyle,büyük bölümü gelmedi.Almak istiyen alsın ama büyük umutlara kapılmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+olarak çoğu ürün dandik.
3 TL ye ne bekliyorsunuz? :) Ben daha önce 2 adet saat, bluetooth kulaklık , tıraş makinesi, telefon ekran koruyucu ve telefon kılıfı aldım. Hepsi de geldi.

Bişi sorcam diyelim geldi 50 tl vergi istedi veya daha fazla iptal etsem bi sıkıntı olmaz demi

ben bir şey alınmamış hesapla en düşük fiyatı al dedim aynı saatte %90 indirim verip arkadaşlarınızı çağırın dedi

Bide sipariş onayı bölümünde TC istiyo 18 yaş altı problem olur mu

Forumda bi arkadaştan gördüm bazıları nasıl olacağını bilmiyor gibiydi. Aliexpress uygulamasını indirip üye oluyoruz ve üstteki bölümde kes onu var oradan alıyorsunuz.
Ben 3.15 TL ye saat aldım.
Valla ben Aliexpress'i önermiyorum Çin di sanırım şeyi Cin i sevmem çünkü Doğu Türkistan olayları

3 TL ye ne bekliyorsunuz? :) Ben daha önce 2 adet saat, bluetooth kulaklık , tıraş makinesi, telefon ekran koruyucu ve telefon kılıfı aldım. Hepsi de geldi.
Bir şey beklemeden aldım zaten.Sadece gelmeme ihtimali var diye belirttim,gelmesse falan bilmiş olsunlar.Bana da kulaklık ve tıraş makinesi geldi.Hala duruyorlar ama kullanmıyorum.

Geri