Nasıl Kilo Alabilirim ?

Reaksiyon skoru
20
15 Yaşındayım Boyum 1.80 Kilom 56 Çok zayıfım Haftaya Spora Başlamayı Düşünüyorum En hızlı Şekilde Nasıl Kilo Alabilirim ?

Sağlıksız beslenirsen kötü şekilde kilo alırsın ve aşırı hızlı alacağın için vücudunda yırtılmalar oluşur.
Diyetisyene başvurabilirsiniz.
Spor da bunun bir diğer alternatifi.

Salona yazıl sporun hakkını ver ve annenin yaptığı yemekleri ye hızlı bir şekilde kilo alacaksın

Ekmek ye bol bol kalorisi yüksek şeyler koy arasına geceleri uyumadan önce ye iyi olur ben o şekilde 6 kg falan aldım

Spor yapmak kilo aldırmaz. Bilinçsiz yapılan spor hem kaslarını zedeler hem hacim kaybına yol açar. Kilo almanın altın kuralı şudur; gider bazal metabolizmanızı hesaplarsınız. Çıkan kalori hesabının üstüne +500 kalori eklemeye çalışır kilo almaya başlarsınız. Bunu yaparken de spor yaparsanız kas kütlenizi arttırır güçlenirsiniz. Hacminiz ve kas kütleniz arttıkça bazal metabolizmanızda artacağı için almanız gereken kalori miktarı da artacaktır. Bunları yaparken de aldığınız kalorileri saymanız çok onemlidir. Geceleri uyumadan once yediğiniz yemek size kilo aldırmaz şehir efsanesidir o.
Şimdi gelelim nasıl kalori alacağımıza, anne yemeklerine ek güç içinde kuruyemişler tüketebilirsiniz, oğun sayınızı arttırabilirsiniz veya en basiti shake tarifleri var onlardan her gün içerek kalori alabilirsiniz.

185 boy 60 kilo kendimi zayıf hissetmiyorum ben bence sıkıntı yok ama spora git bende evde yapıyorum

15 Yaşındayım Boyum 1.80 Kilom 56 Çok zayıfım Haftaya Spora Başlamayı Düşünüyorum En hızlı Şekilde Nasıl Kilo Alabilirim ?
Kalorinizi arttırın, fakat yağ ve şeker artmayacak şekilde, spor da yaparsan iyi bir kilo artışı yaşarsınız hocam. Yemek olarak yulaf,cicibebe falan yiyebilirsiniz.

Ben de kilo almaya çalışıyorum. Çok üşengeçim. O yüzden çok zor geliyor.

spor salonuna gidip alman gereken kalori miktarını öğreniyorsun, bunun üzerinde kalori tüketerek kilo alıyorsun, yanında spor yaparsan kas olarak alırsın yoksa yağ olarak alırsın

Bende aynı konudan muzdaribim. Yaş 15 kilo 54-55 boy +1.80.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,385
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri