Neler Yeni

Nasıl Kilo Alabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
15 Yaşındayım Boyum 1.80 Kilom 56 Çok zayıfım Haftaya Spora Başlamayı Düşünüyorum En hızlı Şekilde Nasıl Kilo Alabilirim ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sağlıksız beslenirsen kötü şekilde kilo alırsın ve aşırı hızlı alacağın için vücudunda yırtılmalar oluşur.
Diyetisyene başvurabilirsiniz.
Spor da bunun bir diğer alternatifi.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Salona yazıl sporun hakkını ver ve annenin yaptığı yemekleri ye hızlı bir şekilde kilo alacaksın

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Ekmek ye bol bol kalorisi yüksek şeyler koy arasına geceleri uyumadan önce ye iyi olur ben o şekilde 6 kg falan aldım

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Ekmek ye bol bol kalorisi yüksek şeyler koy arasına geceleri uyumadan önce ye iyi olur ben o şekilde 6 kg falan aldım
Sonra 30 a girdiğimiz de neden kolesterol var neden mide yağlanması var

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Spor yapmak kilo aldırmaz. Bilinçsiz yapılan spor hem kaslarını zedeler hem hacim kaybına yol açar. Kilo almanın altın kuralı şudur; gider bazal metabolizmanızı hesaplarsınız. Çıkan kalori hesabının üstüne +500 kalori eklemeye çalışır kilo almaya başlarsınız. Bunu yaparken de spor yaparsanız kas kütlenizi arttırır güçlenirsiniz. Hacminiz ve kas kütleniz arttıkça bazal metabolizmanızda artacağı için almanız gereken kalori miktarı da artacaktır. Bunları yaparken de aldığınız kalorileri saymanız çok onemlidir. Geceleri uyumadan once yediğiniz yemek size kilo aldırmaz şehir efsanesidir o.
Şimdi gelelim nasıl kalori alacağımıza, anne yemeklerine ek güç içinde kuruyemişler tüketebilirsiniz, oğun sayınızı arttırabilirsiniz veya en basiti shake tarifleri var onlardan her gün içerek kalori alabilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
185 boy 60 kilo kendimi zayıf hissetmiyorum ben bence sıkıntı yok ama spora git bende evde yapıyorum

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
15 Yaşındayım Boyum 1.80 Kilom 56 Çok zayıfım Haftaya Spora Başlamayı Düşünüyorum En hızlı Şekilde Nasıl Kilo Alabilirim ?
Kalorinizi arttırın, fakat yağ ve şeker artmayacak şekilde, spor da yaparsan iyi bir kilo artışı yaşarsınız hocam. Yemek olarak yulaf,cicibebe falan yiyebilirsiniz.

ARDELENO

80+ Bronze
Ben de kilo almaya çalışıyorum. Çok üşengeçim. O yüzden çok zor geliyor.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
spor salonuna gidip alman gereken kalori miktarını öğreniyorsun, bunun üzerinde kalori tüketerek kilo alıyorsun, yanında spor yaparsan kas olarak alırsın yoksa yağ olarak alırsın

DeH$et

80+ Silver
Bende aynı konudan muzdaribim. Yaş 15 kilo 54-55 boy +1.80.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom