Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Hocam onu kimse bilemez. Bence her ihtimalen elinizdeki kalsın sonra satarsınız. Sistemi alamama olsaılığınız çok yüksek.
hocam elimde 2000 tl var pcyi satsam da 3 bin civari gelir 1000 tlde koyarsam 6 bin civarina gelmez sanirim zaten degil mi

Oha ne ara konuyu açtınız lan biraz yavaş olun

i5 11400f-rx6600 fiyat 7999
Simdi buraya beklentimi yazdim, moderator neden boyle bi uyari gecti?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abarttın bence ben 10k bekliyorum
Hocam o biraz zor bence.
Yav tabiikide saka :) ama o uyari atan moderator her kimse ayip etti. Saka da mi yapamayacagiz?

hocam elimde 2000 TL var pcyi satsam da 3 bin civari gelir 1000 tlde koyarsam 6 bin civarina gelmez sanirim zaten degil mi
Hocam açıkçası gelebilir de neticede burada herkes tahmin yapıyor. Kimse bilemez Abdullah Hacıgül dışında. Ama bence elinizdekini satmayın belki bütçenizden yüksek olur ayrıca alamama olasılığınız da çok yüksek.

Simdi buraya beklentimi yazdim, moderator neden boyle bi uyari gecti?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav tabiikide saka :) ama o uyari atan moderator her kimse ayip etti. Saka da mi yapamayacagiz?
Mümkünse sen şaka yapma.

Sana mi soracam la, bu kadar egoist olmayin.
Evet bana soracaksın çünkü kendini geliştirememişsin. 11400F+RX 6600 ikilisi ile toplanan sistemin maliyeti 15-16K civarıdır. Buna 7999TL bekliyorum demek bu işe emek harcayan adama terbiyesizliktir şaka değildir. Git önce adabı muaşeret öğren.

Geri