BERKANY
80+ Silver
Dahası
Yine çöken siteler görüyorum.Sürekli F5 atan insanlar görüyorum.
hocam elimde 2000 tl var pcyi satsam da 3 bin civari gelir 1000 tlde koyarsam 6 bin civarina gelmez sanirim zaten degil miHocam onu kimse bilemez. Bence her ihtimalen elinizdeki kalsın sonra satarsınız. Sistemi alamama olsaılığınız çok yüksek.
Simdi buraya beklentimi yazdim, moderator neden boyle bi uyari gecti?i5 11400f-rx6600 fiyat 7999
Abarttın bence ben 10k bekliyorum
Hocam o biraz zor bence.
Yav tabiikide saka ama o uyari atan moderator her kimse ayip etti. Saka da mi yapamayacagiz?yok bedava
Hocam açıkçası gelebilir de neticede burada herkes tahmin yapıyor. Kimse bilemez Abdullah Hacıgül dışında. Ama bence elinizdekini satmayın belki bütçenizden yüksek olur ayrıca alamama olasılığınız da çok yüksek.hocam elimde 2000 TL var pcyi satsam da 3 bin civari gelir 1000 tlde koyarsam 6 bin civarina gelmez sanirim zaten degil mi
Mümkünse sen şaka yapma.Simdi buraya beklentimi yazdim, moderator neden boyle bi uyari gecti?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav tabiikide saka ama o uyari atan moderator her kimse ayip etti. Saka da mi yapamayacagiz?
Sana mi soracam la, bu kadar egoist olmayin.Mümkünse sen şaka yapma.
Evet bana soracaksın çünkü kendini geliştirememişsin. 11400F+RX 6600 ikilisi ile toplanan sistemin maliyeti 15-16K civarıdır. Buna 7999TL bekliyorum demek bu işe emek harcayan adama terbiyesizliktir şaka değildir. Git önce adabı muaşeret öğren.Sana mi soracam la, bu kadar egoist olmayin.
Abi yine 2 saat önce mi gelecekMümkünse sen şaka yapma.
Bir DA sistemi çıkıyorsa zaten fiyatına göre en iyisi geliyor demektir. 8 yıldır hiç aksi olmadı.1 Nisan'da şaka gibi fiyata sistem gelsin o zaman BEKLİYORUZ @Abdullah Hacıgül
Pek sanmam 3060ti zaten 12k fiyatı var3060ti lı bir sistem olsa ve fiyatı max 13000TL olursa direk çökerim. Hayırlısı olsun inşallah.
@Abdullah HacıgülAbi yine 2 saat önce mi gelecek