Windows 10 parolayı kaldırma (Microsoft hesabı ile giriş)

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
720
Her şeyi kaldırsamda microsoft hesabımla girişi zorunlu tutuyor kafayı yiyeceğim ne yapsam kalkmadı.
Ayrıca her şifreyi girişimde numlock kapalı oluyor birde oradan bir kere yanlış girip sinir oluyorum yardım edin

Her şeyi kaldırsamda microsoft hesabımla girişi zorunlu tutuyor kafayı yiyeceğim ne yapsam kalkmadı.
Ayrıca her şifreyi girişimde numlock kapalı oluyor birde oradan bir kere yanlış girip sinir oluyorum yardım edin
format atıp w10 u yeniden kurdugunda ayarlayabiliyosun

windows hello pın ekli mi
hayır kaldırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben de geçen fomatladım offlineden hiçbişeyi seçmiceksin hesap da girmiceksin orda zaten sana söylüyo şifreyle yap diye
yani microsoft hesabımı girmiş olabilirim bu benim her girişimde şifre sorma zorunluluğunu kabul etmem demek mi yani ?

hayır kaldırdım

yani microsoft hesabımı girmiş olabilirim bu benim her girişimde şifre sorma zorunluluğunu kabul etmem demek mi yani ?
evet microsoft hesabını girmeyip kendi isminizi yazıp şifresiz girebiliyosunuz diye hatırlıyorum

wifiye bağlanmadan devam et

evet microsoft hesabını girmeyip kendi isminizi yazıp şifresiz girebiliyosunuz diye hatırlıyorum
şuan microsoft hesabımdan çıkış yapsam giriş istemeyecek yani?
ve ne zaman giriş yapsam isteyecek öyle mi?

wifiye bağlanmadan devam et
format atalı iki gün oldu ayrıca wifi değil ethernet kullanıyorum öyle bi seçenek sunmadı yani

format atalı iki gün oldu ayrıca wifi değil ethernet kullanıyorum öyle bi seçenek sunmadı yani
hayır hocam demeye çalıştıgım windows10 u kurdugunuzda hesabınızı girmesseniz hiçbi zaman karşınıza gelmicek zaten

hayır hocam demeye çalıştıgım windows10 u kurdugunuzda hesabınızı girmesseniz hiçbi zaman karşınıza gelmicek zaten
Tamam bunu anladım ama şuan için çözüm arıyorum ben her şeyimi yükledim kurdum tekrar tekrar ufak şeyler için format atacak halim yok

otomatik internete balı olduğu için senden istiyor mail hesabına giriş yapmanı

Geri