hocam a101 de 12tl'ye dc figürleri vardı keşke alsaydınızTanrı figürlerini severim thor,loki fln
Allah ki, O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, ebedî diridir. Varlığı kendinden olup bütün kâinatı yönetendir. O’nu ne bir uyuklama ne de bir uyku yakalayabilir. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmadan O’nun huzurunda kim kalkıp da şefaat edebilir? O, kullarının geleceğini de bilir, geçmişini de. Kullar ise, dilediği dışında O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, gökleri ve yeri kuşatmıştır. Dolayısıyla her ikisini de koruyup gözetmek O’na asla ağır gelmez. En yüce ve en büyük yalnız O’dur.Tanrı figürlerini severim thor,loki fln
ne alaka ne alakaAllah ki, O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, ebedî diridir. Varlığı kendinden olup bütün kâinatı yönetendir. O’nu ne bir uyuklama ne de bir uyku yakalayabilir. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmadan O’nun huzurunda kim kalkıp da şefaat edebilir? O, kullarının geleceğini de bilir, geçmişini de. Kullar ise, dilediği dışında O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, gökleri ve yeri kuşatmıştır. Dolayısıyla her ikisini de koruyup gözetmek O’na asla ağır gelmez. En yüce ve en büyük yalnız O’dur.![]()
Harley Quinn var mıydı?hocam a101 de 12tl'ye dc figürleri vardı keşke alsaydınız
Allah figürü yok ne yazık kiAllah ki, O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, ebedî diridir. Varlığı kendinden olup bütün kâinatı yönetendir. O’nu ne bir uyuklama ne de bir uyku yakalayabilir. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmadan O’nun huzurunda kim kalkıp da şefaat edebilir? O, kullarının geleceğini de bilir, geçmişini de. Kullar ise, dilediği dışında O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, gökleri ve yeri kuşatmıştır. Dolayısıyla her ikisini de koruyup gözetmek O’na asla ağır gelmez. En yüce ve en büyük yalnız O’dur.![]()
Harley Quinn var mıydı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah figürü yok ne yazık ki
hocam yanlış yere mesaj attınız galibaAllah ki, O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, ebedî diridir. Varlığı kendinden olup bütün kâinatı yönetendir. O’nu ne bir uyuklama ne de bir uyku yakalayabilir. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmadan O’nun huzurunda kim kalkıp da şefaat edebilir? O, kullarının geleceğini de bilir, geçmişini de. Kullar ise, dilediği dışında O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, gökleri ve yeri kuşatmıştır. Dolayısıyla her ikisini de koruyup gözetmek O’na asla ağır gelmez. En yüce ve en büyük yalnız O’dur.![]()
yok sadece super man batman ve cyborg vardı galiba bende 2 hafta önce son kalan batman'i aldım (bide wonder woman ve flash varmış)Harley Quinn var mıydı?
hocam plastik çöplerden 3d yazıcı için malzeme yapıyolardı sizde öyle bişey yapıp daha ucuza getiriyor musunuz?Ben kendim 3d yazicimdan deli gibi figür basıp boyadimJohn Wick den Thanos a kadar belki 10 tane. Daha uyguna geldi satın almaktan
Yani tamam ben de imanlıyım ama dostum sen gerçekten duyar kasmışsın.Allah ki, O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O, ebedî diridir. Varlığı kendinden olup bütün kâinatı yönetendir. O’nu ne bir uyuklama ne de bir uyku yakalayabilir. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmadan O’nun huzurunda kim kalkıp da şefaat edebilir? O, kullarının geleceğini de bilir, geçmişini de. Kullar ise, dilediği dışında O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, gökleri ve yeri kuşatmıştır. Dolayısıyla her ikisini de koruyup gözetmek O’na asla ağır gelmez. En yüce ve en büyük yalnız O’dur.![]()
Biraz araştırdım da uğraşmak istemedim filament için hocam. Gerçi filament fiyatları da uçtu ama yine de uyguna geliyor figür satın almaktan .yok sadece super man batman ve cyborg vardı galiba bende 2 hafta önce son kalan batman'i aldım
hocam plastik çöplerden 3d yazıcı için malzeme yapıyolardı sizde öyle bişey yapıp daha ucuza getiriyor musunuz?
tek harley quinn bunu bulabildimHarley Quinn var mıydı?