iPhone 7yi satıp iPhone 6 alırsam kaç kar elde ederim?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
iphone 7 var elimde 1200tl para lazım iphone 7 128gb satsam iphone 6 alırsam kaç tl kar gelir

yanlış anlamayın hocamda bu tür şeyler içinde konu açmayın lütfen bu tarz konularda insanların bilgisi yok onlarda girip araştırarak söylüyor sizde telefon satan sitelerde 2 telefonunda fiyatına bakarak bilgi edinebilirsiniz
iphone 7 ortalama 2500 tl - iphone 6 da 800-1200 tl

yanlış anlamayın hocamda bu tür şeyler içinde konu açmayın lütfen bu tarz konularda insanların bilgisi yok onlarda girip araştırarak söylüyor sizde telefon satan sitelerde 2 telefonunda fiyatına bakarak bilgi edinebilirsiniz
iphone 7 ortalama 2500 TL - iphone 6 da 800-1200 TL
iphone 6 16gb nasıl yetsin hocam ortalama fiyat arıyorum gidip telefoncuya versem nekadar verir diye

iphone 6 16gb nasıl yetsin hocam ortalama fiyat arıyorum gidip telefoncuya versem nekadar verir diye
onu telefoncu bilir her telefoncu aynı fiyatı vermez ama telefoncular öldürüyor adam 2500-3000 tl ye satacağı için senden 1500-1600 den yukarı almaz

iPhone 6 bu saatten sonra kanser eder, ettiğiniz kâr da tedavi masraflarına gider :)
6S'ten aşağı inmeyin, günlük kullanımda bile pişman eder yoksa. Nakite sıkışma durumu varsa biraz daha güncel 2. el Android'lere bakılabilir.

iPhone 6 bu saatten sonra kanser eder, ettiğiniz kâr da tedavi masraflarına gider :)
6S'ten aşağı inmeyin, günlük kullanımda bile pişman eder yoksa. Nakite sıkışma durumu varsa biraz daha güncel 2. el Android'lere bakılabilir.
6s buldum sarı sitede 1200tl ye touch id calısmıyormus güvenlimidir

iphone 7 var elimde 1200tl para lazım iphone 7 128gb satsam iphone 6 alırsam kaç TL kar gelir
Git gide tüm uygulamalar ip 6 desteğini kesecektir. ip6 ömrü bitti 6s bakmanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6s buldum sarı sitede 1200tl ye touch id calısmıyormus güvenlimidir
Elden olmayan hiçbir ürünü alma ek olarak ekranı servis dışı parça değişenide almanı önermem %80 sorun yaşarsın.

Git gide tüm uygulamalar ip 6 desteğini kesecektir. ip6 ömrü bitti 6s bakmanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elden olmayan hiçbir ürünü alma ek olarak ekranı servis dışı parça değişenide almanı önermem %80 sorun yaşarsın.
bime direksyon seti gelmiş 1200tlye onu alacağım taksit oluyormu hiç araştırmadım taksit oluyorsa satmam belki bim ürünlerinde taksit varmı

bime direksyon seti gelmiş 1200tlye onu alacağım taksit oluyormu hiç araştırmadım taksit oluyorsa satmam belki bim ürünlerinde taksit varmı
Broşürde şu şekilde altta yazar varsa:
1648983854603.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri