Ekran kartı kullanımı düşük

Melih356

80+
Reaksiyon skoru
36
Lolde ekran kartım tamamını vermiyor %40larda dolaşıyor
Baska oyunlar ise(mafia2) düşük ayarlarda %60 kullanım yüksek ayarlarsa %90 95 98
İşlemcim besleyebiliyor nasıl yaparım sistemim bu şekilde
R7 250
Q8200

lolde normal hafif bi oyun olduğu için bendede öyle değerler diğer oyunlarda full %90 için rahat olsun

lolde normal hafif bi oyun olduğu için bendede öyle değerler diğer oyunlarda full %90 için rahat olsun
Ama fps düşük oluyor bu seferde 60fps bu ekran kartla bide normalde 80 90 üstü vermesi gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalmi yani bu

Ekler

• Screenshot_20200605_050216_com.huawei.camera.webp
    Screenshot_20200605_050216_com.huawei.camera.webp
    70.2 KB · Hit: 50
Ama fps düşük oluyor bu seferde 60fps bu ekran kartla bide normalde 80 90 üstü vermesi gerek

Normalmi yani bu

LOL'de ekstra fazla bir grafik olmadığı için. Ekran kartını yoracak bir grafik yok.

Ayarlarda FSP sabitlemede gibi bir özellik açık değilse. Normal.

LOL'de ekstra fazla bir grafik olmadığı için. Ekran kartını yoracak bir grafik yok.

Ayarlarda FSP sabitlemede gibi bir özellik açık değilse. Normal.
Fpsmi nasıl yükseltirim peki?

Madem bu gpu %30 larda çalışıyor fps yükseltmem gerek 60 70 suan

Madem bu gpu %30 larda çalışıyor fps yükseltmem gerek 60 70 suan

LOL ayar kısmında şöyle bir ayar var Resimde işaretledim. Ona bak bakalım. Nasıl ayarlanmış

Ekler

• LOL.webp
    LOL.webp
    139 KB · Hit: 49

Normalmi yani bu
grafikleri arttır çözünürlüğünü monitörün max desteklediği çözünürlük yap birde öyle dene

LOL ayar kısmında şöyle bir ayar var Resimde işaretledim. Ona bak bakalım. Nasıl ayarlanmış
Limitsiz

grafikleri arttır çözünürlüğünü monitörün max desteklediği çözünürlük yap birde öyle dene
Öylede aynı gpu kullanımı. Ve fps düşüyor ama dediğim gibi aynı şekil mafia 2 de deniyorum düşük ayarlarda 65 70 kullanım yüksek ayarlarda 95 98

Geri