Çözüldü✓ Kingston FURY Beast 3200mhz 2*8gb uyumsuzluk olurmu

Anladığım kadarıyla 4X8 yapacaksınız sistemi? Çok bir problem olmaz. ama OC yapacağınız zaman, en kötü çip size köstek olabilir.

Oc yapmayacağım sistemimde ryzen 5600x işlemci var anakart msi b450 gaming plus
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladığım kadarıyla 4X8 yapacaksınız sistemi? Çok bir problem olmaz. ama OC yapacağınız zaman, en kötü çip size köstek olabilir.
Fiyat nasıl sizce?

OC Yapmayarak bence o anakart ve işlemciye yazık edersiniz. Fiyatı o kadar da kötü değil. normal bir fiyat ramler için.

OC Yapmayarak bence o anakart ve işlemciye yazık edersiniz. Fiyatı o kadar da kötü değil. normal bir fiyat ramler için.
Çok overclock işlerinden anlamıyorum maalesef ama eğer ki yaparsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım.

Veya bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz iyi bir model var mı?

Şuanki kendi raminizin çiplerini öğrenin önce.

Şuanki kendi raminizin çiplerini öğrenin önce.

1.png

Bu yeterli olur umarım fakat benim anakart 3466mhz ye kadar destekliyor diye biliyorum.

Samsung B-die ya da C- die olması lazım bunların.
Evet sizin anakartınız 5. nesil için 3466 mhz, 3. nesil için +4000 MHZ'ymiş. istediğiniz rami alabilirsiniz. pek bir OC yapamazsınız zaten. 3466 MHZ CL 14 Yapabilirsiniz maximum.

Samsung B-die ya da C- die olması lazım bunların.
Evet sizin anakartınız 5. nesil için 3466 mhz, 3. nesil için +4000 MHZ'ymiş. istediğiniz rami alabilirsiniz. pek bir OC yapamazsınız zaten. 3466 MHZ CL 14 Yapabilirsiniz maximum.
Teşekkürler yardımın için.

Geri