PUBG alınır mı?

Yaz indirimlerini bekle derim.
3 gün pubg ücretsiz olmuş indirip deniyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG lite oynuyamıyorsan PC versiyonunu hiç oynuyamassın bir de şöyle düşün hemen karar verme biraz alış oyuna
pubg lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğim

3 gün PUBG ücretsiz olmuş indirip deniyeceğim

PUBG lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğim
ozaman sen bilirsin eğer oynuyacaksan al parana yazık olmasın

Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
kütüphanemde durması için aldığım oyun

ozaman sen bilirsin eğer oynuyacaksan al parana yazık olmasın
arkadaş bulunca oynanır dedi yukarıda birisi zaten para benim değil gibi bir şey csgo üzerinden drop düştü 65 tl biraz harcadım 46 tl kaldı o parayla alıcam

kütüphanemde durması için aldığım oyun
neden ? önermiyorsun

3 gün PUBG ücretsiz olmuş indirip deniyeceğim

PUBG lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğim
Kanka sadece sprey ile olmuyo taktiksel anlayışın olması lazım ses kasmak lazım
İlk pubg lite oyna alış sonra pubg indir. Bu arada pusmak bir taktik ona bakılırsa türk askerleri de pusuya yatıyor komandolar da pusuya yatıyor.
Hile de bana hiç gelmiyo sizin server la mı alakalı acaba?

Aga eğer PUBG lite'ı n ıyun içeriğini beğendiysen ve kısıtlamalardan bıktıysan alabilirsin.

Bu arada 3 senedir pubg oynarım bıkmış değilim 😀

Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
Arkadasin varsa ve bilgisayarin min 60 fps veriyorsa al yoksa oyunun zevki çıkmıyor bu dediklerim yoksa alma

Aga eğer PUBG lite'ı n ıyun içeriğini beğendiysen ve kısıtlamalardan bıktıysan alabilirsin.
ne gibi kısıtlamalar verdi ben farketmedim :D
Kanka sadece sprey ile olmuyo taktiksel anlayışın olması lazım ses kasmak lazım
İlk PUBG lite oyna alış sonra PUBG indir. Bu arada pusmak bir taktik ona bakılırsa türk askerleri de pusuya yatıyor komandolar da pusuya yatıyor.
Hile de bana hiç gelmiyo sizin server la mı alakalı acaba?
csgo oynuyorum ve güzel ses kastığımı düşünüyorum ( 120 tl kulaklıkla )

Arkadasin varsa ve bilgisayarin min 60 fps veriyorsa al yoksa oyunun zevki çıkmıyor bu dediklerim yoksa alma
arkadaş bulmak kolay ve yeni pc alıcam şuanki pc
i7 7700hq
8 gb ram
1050

arkadaş bulunca oynanır dedi yukarıda birisi zaten para benim değil gibi bir şey csgo üzerinden drop düştü 65 TL biraz harcadım 46 TL kaldı o parayla alıcam

neden ? önermiyorsun
ilk çıktığında zamanlar güzeldi arkadaşımın hesabından oynuyordum ama 30 saatin sonunda sıktı

ne gibi kısıtlamalar verdi ben farketmedim :D

csgo oynuyorum ve güzel ses kastığımı düşünüyorum ( 120 TL kulaklıkla )

arkadaş bulmak kolay ve yeni PC alıcam şuanki PC
i7 7700hq
8 gb RAM
1050
Lite'da bir iki kısıtlama vaar deniyordu.

Pubg hakkında naçizane bir şeyler bilirim. Oyunun ilk sezonu hariç tüm sezonlarını takip etmiş, 2017 den beri de oynayan birisiyim. Yaklaşık bir yıl önce falan laptopda oynanilmasi iyicene güç haline gelince lite versiyonuna geçtim. Lite da güzeldi iyi bir kitlesi vardı ama artık geliştirmeyi bıraktılar ve her yer hileci kaynıyor mahvoldu. Lite versiyonu da bıraktım. İnşallah yeni sistemim gelince PC ye geri donucem. Pubg zevk ve yetenek işidir. Ben bu oyunu başkası oynarken izlediğimde bile çok keyif alıyorum. Kendim tam anlamıyla gelismem 100 saatimi almıştı. Tekrar PC ye dönünce ısınıp form tutmam bı 50 saatimi alır gene. Ama seveceğini düşünüyorsan alınır; yoksa 10-15 dakika loot yapıp sonra öleceksen alınmaz. Bence kendini şu ücretsiz zamanda dene hoşuna gidiyormu ona göre karar ver. Şimdi almasan bile yaz indirimlerinde alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,186
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri