3 gün pubg ücretsiz olmuş indirip deniyeceğimYaz indirimlerini bekle derim.
pubg lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğimPUBG lite oynuyamıyorsan PC versiyonunu hiç oynuyamassın bir de şöyle düşün hemen karar verme biraz alış oyuna
ozaman sen bilirsin eğer oynuyacaksan al parana yazık olmasın3 gün PUBG ücretsiz olmuş indirip deniyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PUBG lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğim
kütüphanemde durması için aldığım oyunArkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
arkadaş bulunca oynanır dedi yukarıda birisi zaten para benim değil gibi bir şey csgo üzerinden drop düştü 65 tl biraz harcadım 46 tl kaldı o parayla alıcamozaman sen bilirsin eğer oynuyacaksan al parana yazık olmasın
neden ? önermiyorsunkütüphanemde durması için aldığım oyun
Kanka sadece sprey ile olmuyo taktiksel anlayışın olması lazım ses kasmak lazım3 gün PUBG ücretsiz olmuş indirip deniyeceğim
PUBG lite ilk çıktığında çok iyi oynuyordum fakat kısa bir ara verdim şimdi pusucusundan hilesine kadar çok var ayrıca zaten alınca antremanda 1 hafta felan sprey deniyeceğim
Arkadasin varsa ve bilgisayarin min 60 fps veriyorsa al yoksa oyunun zevki çıkmıyor bu dediklerim yoksa almaArkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
ne gibi kısıtlamalar verdi ben farketmedimAga eğer PUBG lite'ı n ıyun içeriğini beğendiysen ve kısıtlamalardan bıktıysan alabilirsin.
csgo oynuyorum ve güzel ses kastığımı düşünüyorum ( 120 tl kulaklıkla )Kanka sadece sprey ile olmuyo taktiksel anlayışın olması lazım ses kasmak lazım
İlk PUBG lite oyna alış sonra PUBG indir. Bu arada pusmak bir taktik ona bakılırsa türk askerleri de pusuya yatıyor komandolar da pusuya yatıyor.
Hile de bana hiç gelmiyo sizin server la mı alakalı acaba?
arkadaş bulmak kolay ve yeni pc alıcam şuanki pcArkadasin varsa ve bilgisayarin min 60 fps veriyorsa al yoksa oyunun zevki çıkmıyor bu dediklerim yoksa alma
ilk çıktığında zamanlar güzeldi arkadaşımın hesabından oynuyordum ama 30 saatin sonunda sıktıarkadaş bulunca oynanır dedi yukarıda birisi zaten para benim değil gibi bir şey csgo üzerinden drop düştü 65 TL biraz harcadım 46 TL kaldı o parayla alıcam
neden ? önermiyorsun
Lite'da bir iki kısıtlama vaar deniyordu.ne gibi kısıtlamalar verdi ben farketmedim
csgo oynuyorum ve güzel ses kastığımı düşünüyorum ( 120 TL kulaklıkla )
arkadaş bulmak kolay ve yeni PC alıcam şuanki PC
i7 7700hq
8 gb RAM
1050