10000tl televizyon tavsiyesi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar uzun süredir televizyon bakmaktayim ama hala iyi bir karar verebildiği mi sanmıyorum 10000tl bandında bir TV bakıyorum eğer 1000-2000tl fazla vermenin daha mantıklı olduğunu düşündüğünüz bir TV modeli varsa onu da tavsiye edebilirsiniz. Salon 20m2 kadar PS4 ve Netflix vs kullanacağım Philipsin amblight özelliği gözüme güzel geldi ama canlı canlı görmedim fakat Philips pek sevilen bir marka değil anladığım kadarı ile

Fiyatı iyi bi araştırın isterseniz. Bundan bahsediyor da olabilirsiniz
Amazon da birde bunun 8506 modeli vardı yaklaşık 2000-2500tl kadar fiyat farkı vardi aralarında epeyden baktım ikiside 77puan almış ama fiyat farkı neden öyle diye düşündüm birde amazonda yine 50pus8506 var oda 9000tlydi diye hatırlıyorum 8506lar android 10 8505ler android 9

Arkadaşlar uzun süredir televizyon bakmaktayim ama hala iyi bir karar verebildiği mi sanmıyorum 10000tl bandında bir TV bakıyorum eğer 1000-2000tl fazla vermenin daha mantıklı olduğunu düşündüğünüz bir TV modeli varsa onu da tavsiye edebilirsiniz. Salon 20m2 kadar PS4 ve Netflix vs kullanacağım Philipsin amblight özelliği gözüme güzel geldi ama canlı canlı görmedim fakat Philips pek sevilen bir marka değil anladığım kadarı ile
Uzun süre Philips kullandım memnun kaldığımı söyleyebilirim amblight özelliği çok şık duruyor özellikle karanlıkta televizyondan rengini vb. ayarlanılabiliyor

Amazon da birde bunun 8506 modeli vardı yaklaşık 2000-2500tl kadar fiyat farkı vardi aralarında epeyden baktım ikiside 77puan almış ama fiyat farkı neden öyle diye düşündüm birde amazonda yine 50pus8506 var oda 9000tlydi diye hatırlıyorum 8506lar android 10 8505ler android 9
Yani pek anlamam ama bu gayet iyi geldi gözüme. Özellikle 4K olması LEDleri ve boyutu. Ayrıca philips iyi bi marka sevilmemesi garip

Valla 6 yıldır Philips Android TV kullanıyorum çok memnunum ama Abdullah Abinin yakın zamanda attığı böyle bir video da var;

Samsung tarafından veya Sony LG tarafından tavsiyeniz varmidir

hocam bir şey al diyemem ama arçelik alma akıllı tv ama netflix desteği yok :DDD üzücü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,703
Üyeler
187,966
Son üye
quârzenn
Geri