Kesinlikle. Tesisatı çöp edip bağlayan insanlar var. Bu yüzden lpgli arabalardan nefret ediyorum. Motor sökmek istesen her yerden yok kablosu yook lpg beyni bir şey çıkıyor. Birde gaz ayarı olayı var . Bazıları ben gaz ayarını bilmem tamirciye git diyor tamirci lpg beyninin ayarını nasıl yapsın anlamıyorum. Tabi o arabalarda öyle bir dert yok ama esnaf çok çektiriyor.@Denizgezen
Lovato markası iyi oluyor ama her araçta her motorda değişiyor. Bir de standart bir laf var, marka önemli değil işçilik önemli diye. Mutlaka yaptırılacak yeri iyi araştırmak gerek.
Hocam konuyu açarken ibiza yerine leon yazmışım ama evet 1.4Hocam LPG kralı candan mühendislik. Yurt dışından bile gidenler var oraya. Aracın motoruna tam uyumlu performans kaybı yaşamadan monte ve ayar yapıyorlar. Bide sizin araç 1.4 tsi mi?
Meraktan sordum. İstanbul a gidebiliyorsaniz gidin pişman olmazsınız. Veya arayıp surdan gelcem falan belki güzellik yaparlar.Hocam konuyu açarken ibiza yerine leon yazmışım ama evet 1.4
Hocam kaba taslak baktım da Lovato markası 8000-9000 falan LPG'ler o kadar oldu mu ya@Denizgezen
Lovato markası iyi oluyor ama her araçta her motorda değişiyor. Bir de standart bir laf var, marka önemli değil işçilik önemli diye. Mutlaka yaptırılacak yeri iyi araştırmak gerek.