2015 Seat LPG önerisi

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Benzine gelen yüksek zamlardan dolayı 2015 seat Ibiza aracımıza lpg taktırmayı düşünüyoruz piyasası nedir tam bilemiyorum o yüzden bütçe belirtmiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Genelde prins lpg iyi diyorlar. Pek bilgim yok lpg hakkında. Fiyata bağlı prinse yönelin derim

@Denizgezen
Lovato markası iyi oluyor ama her araçta her motorda değişiyor. Bir de standart bir laf var, marka önemli değil işçilik önemli diye. Mutlaka yaptırılacak yeri iyi araştırmak gerek.

@Denizgezen
Lovato markası iyi oluyor ama her araçta her motorda değişiyor. Bir de standart bir laf var, marka önemli değil işçilik önemli diye. Mutlaka yaptırılacak yeri iyi araştırmak gerek.
Kesinlikle. Tesisatı çöp edip bağlayan insanlar var. Bu yüzden lpgli arabalardan nefret ediyorum. Motor sökmek istesen her yerden yok kablosu yook lpg beyni bir şey çıkıyor. Birde gaz ayarı olayı var . Bazıları ben gaz ayarını bilmem tamirciye git diyor tamirci lpg beyninin ayarını nasıl yapsın anlamıyorum. Tabi o arabalarda öyle bir dert yok ama esnaf çok çektiriyor.
Mutlaka ama mutlaka yaptırılacak yer çok önemli

Hocam LPG kralı candan mühendislik. Yurt dışından bile gidenler var oraya. Aracın motoruna tam uyumlu performans kaybı yaşamadan monte ve ayar yapıyorlar. Bide sizin araç 1.4 tsi mi?

Hocam LPG kralı candan mühendislik. Yurt dışından bile gidenler var oraya. Aracın motoruna tam uyumlu performans kaybı yaşamadan monte ve ayar yapıyorlar. Bide sizin araç 1.4 tsi mi?
Hocam konuyu açarken ibiza yerine leon yazmışım ama evet 1.4

Hocam konuyu açarken ibiza yerine leon yazmışım ama evet 1.4
Meraktan sordum. İstanbul a gidebiliyorsaniz gidin pişman olmazsınız. Veya arayıp surdan gelcem falan belki güzellik yaparlar.

@Denizgezen
Hocam kaba taslak baktım da Lovato markası 8000-9000 falan LPG'ler o kadar oldu mu ya

Geri