Net Kargo Rezaleti (itopya)

DA G5 Sistem Aldım Kargoya Verldi Yazıyor Ama Kargom Nerede Tuşuna Basınca Kargo Hareketlerine Ulaşılamadı Yazıyor Neden Acaba ?
kargoya alınmasıyla dağıtıma çıkmasının arasında fark var o yüzden, bende de şimdi kargo şubesinin eline geçmiş gözüküyor.

benim net kargo siparişim balık kamyonu ile gelmişti :D

bildiğin soğuk hava deposu aracı...birde verdiğim adrese gelmedi başka arkadaşa aldırmak zorunda kaldım

İtopya'dan küçücük bir usb bellek satın aldım. Yaklaşık 5 gün oldu bulunduğum Şehire kargo geleli. Ancak 5 gündür dağıtıma çıkmıyor. Herhangi bir depo adres vb yok. Galiba tüm Türkiye'ye tek Kamyonet Tek Çalışanla dağıtıyor bu firma kargolarını. Böyle bir yavaşlık ilk kez görüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam benim de aynı şirketten bir kargom var da, size kaç günde teslim ettiler acaba. Çağrı merkezini arıyorum kargonuz dağıtımda diyorlar, e bunu ben de biliyorum zaten.

Hocam benim de aynı şirketten bir kargom var da, size kaç günde teslim ettiler acaba. Çağrı merkezini arıyorum kargonuz dağıtımda diyorlar, e bunu ben de biliyorum zaten.
9 günde geldi bana maalesef

DA G5 Sistem Aldım Kargoya Verldi Yazıyor Ama Kargom Nerede Tuşuna Basınca Kargo Hareketlerine Ulaşılamadı Yazıyor Neden Acaba ?
Kargo şirketi henüz taşıma bilgilerini girmemiş ve takip numarasını oluşturmamış yarın düzelir.

Bir ben sıkıntı yaşamadım galiba, Sakarya Adapazarında oturuyorum, sistem sipariş ettim 3 günde geldi

benim bugün sabah dağıtıma çıktı tahmini teslimat 17.00 ile 21.00 arası gözüküyor

Bende de sabah dağıtıma çıktı ilk 11.00 ile 13.00 arası dedi sonra 13.00 ile 15.00 sonra 16.00 ile 18.00 şimdi de 18.00 20.00 arası gelmiyecek herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhalde tek araç dağıtıyor başka açıklaması yok

Bende de sabah dağıtıma çıktı ilk 11.00 ile 13.00 arası dedi sonra 13.00 ile 15.00 sonra 16.00 ile 18.00 şimdi de 18.00 20.00 arası gelmiyecek herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhalde tek araç dağıtıyor başka açıklaması yok
sıkıntılı bir firma bence itopya neden böyle bir firma ile çalışıyor anlamadım

itopyadan kolay kolay alışveriş yapmam abdullah reis efsane indirim yaparsa onu alırım, mouse aldım bu sefer ama kargo cidden rezil. zamanında ptt ile çalışyıor diye hepsiburadadan ticareti bırakıp n11 e geçmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,328
Üyeler
174,855
Son üye
Clang
Geri