DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Bi' ara amazon üzerinden satış yapıyorlardı. Şuan ki durumunu bilmiyorum ancak arada çok fiyat farkı yoksa güvenilir siteden almanız daha iyi olacaktır.
Bir bilgim yok ama sanırım üstüne para koyup daha güvenli yerden almak en iyisi olacaktır.
Evet güvenilir hatta sitenin sahibi foruma üye
@Jumbum
Su ballistixlerde bir indirim yapsanız hemen alicam
Hiçbir site böyle indirim yapmaz ha. siz kullanıcının nasıl kalbini çalacağınızı biliyorsunuzÜrün zaten en uygun fiyat ile satılmakta iken; forum hatırına - Ballistix 8GB 3600MHz RGB DDR4 BL8G36C16U4BL - Ram Bellek ürünü için "DejavuKing" kupon sisteme tanımlanmıştır.
6TL indirim de olmasa napardık.Ürün zaten en uygun fiyat ile satılmakta iken; forum hatırına - Ballistix 8GB 3600MHz RGB DDR4 BL8G36C16U4BL - Ram Bellek ürünü için "DejavuKing" kupon sisteme tanımlanmıştır.
+ Kargo Ücreti iptali tanımlı kuponda. Türkiye'de daha ucuzu yok varsa haber ediniz6TL indirim de olmasa napardık.
Oyuncu mu? Sipariş geçtim hocam az önce.elinize sağlık güzel reklam oyuncular iyi oynamış @DejavuKing @Jumbum
Hocam eft ile sipariş geçtim. Kontrol edebilir misiniz?+ Kargo Ücreti iptali tanımlı kuponda. Türkiye'de daha ucuzu yok varsa haber ediniz![]()