haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Deathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz tarafalar oynuyor. Çok oynadığımda oturuyor.
Yeni daha 2 hafta bile olmadı.Kronik sorunlu V2'de benim gibi sorun yaşayan biri daha...
Yeni mi aldınız? Evde çözülebilecek bir şey değil servise yollayın.
Ne yapmalıyım?Kronik sorunlu V2'de benim gibi sorun yaşayan biri daha...
Yeni mi aldınız? Evde çözülebilecek bir şey değil servise yollayın.
Şu an ki benlik sorun bastırdığımda içeri doğru hareket etmesi sürekli bu oluyor ve dikkatimi dağıtıyor.Biraz kullanımdan sonra o plastik gıcırtısını duymuyorsunuz, hafifliğiyle bağlantılı bir sorun ama bence bir sorun değil.
Tam hatırlamıyorum fakat bu mouse hem çin hem taiwanda uretiliyordu. Birinde üretim hatası var sizin yasadiginiz sorun gibi. Bendeki china olan böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz 2 haftadir kullaniyorumDeathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz tarafalar oynuyor. Çok oynadığımda oturuyor.
Alıntıyı görüntüle
değişim gibi bir hakkım mevcut mu çünkü bayağı rahatsız ediyor.Tam hatırlamıyorum fakat bu mouse hem çin hem taiwanda uretiliyordu. Birinde üretim hatası var sizin yasadiginiz sorun gibi. Bendeki china olan böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz 2 haftadir kullaniyorum
Eğer 14 günü geçmediyse satın alalı evet diye biliyorumdeğişim gibi bir hakkım mevcut mu çünkü bayağı rahatsız ediyor.
Dediğim gibi ucuza aldıysanız servise yollayın, değişim yapabilirler. Ben de ses sorunundan servise götürdüm sıfır ürünü. Yine yeni, sıfır ürün verildi ama benzer sorun var onda da. Bu kadar sorunlu fare görmedim.Ne yapmalıyım?
Hiç olmadı.bu mouse cok az bi kullanımda hemen terletiyor sizdede oluyormu
Bu kişisel bir problem bazı insanların eli diğerlerine göre çok daha fazla terleyebiliyor. Delikli bir mouse alırsan bir nebze azalabilir.bu mouse cok az bi kullanımda hemen terletiyor sizdede oluyormu