seyitdemirlik
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Corsair HS35,Logitech G332 ve Rampage Drop Plus arasından hangisini önerirsiniz ?bir hafta kullandım ve doğruyu söylemek gerekirse beğenmedim. Malzeme kalitesi güzel ancak ses kalitesi çok yetersiz geldi. İnce ve düşük seslerde iyi ancak yüksek ve basslı seslerde ise kötü. Zaten kulaklığın maksimum sesi bir hayli düşük. Yani fazla bir ses beklemeyin. Bir hafta kullandım ve sattım. Şimdi onun yerine Rampage Drop Plus aldım ve şunu söylemek isterim ki drop plus gayet iyi. Gerek müzik performansı olsun, gerek oyun performansı beni çok tatmin etti. Kulaklık hem şık hem de rahat. Pedlerindeki süngerler proteinli süngerlermiş ve kafa bandında da ultra yumuşak bir sünger kullanmışlar. Uzun süreli kullanımda ağrı yapmıyor ve ultra fazla bassta herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor. Ses kalitesi kesinlikle Arctis 3'ten iyi diyebilirim. İki ürünü de birer gün arayla kullandım ve verdiği performanslar hala kulağımda diyebilirim. Tabii ki bu benim nacizane düşüncelerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de şu an itopyada Corsair HS35 ürünü indirimde sanırım. 350 TL civarında olması lazım. Aynı şekilde Logitech G332 de 350 TL civarında. Bunlara da bakabilirsin indirimdeyken.