T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
O coğu kumas pedli kulaklıkta var disari ses verdiği icin.kronik sorunu var 3 lerde karşı tarafa ses gönderiyor sanma kalmış
O coğu kumas pedli kulaklıkta var disari ses verdiği icin.kronik sorunu var 3 lerde karşı tarafa ses gönderiyor sanma kalmış
dışarı ses vermek değil arkadaşlarınla falan konuşurken şarkı açtığında ses onlara gidiyor 1-1 o değil yani 2019 modelde varO coğu kumas pedli kulaklıkta var disari ses verdiği icin.
Yok biliyorum zaten ses dişarı veriyor micde bu sesi alıyordışarı ses vermek değil arkadaşlarınla falan konuşurken şarkı açtığında ses onlara gidiyor 1-1 o değil yani 2019 modelde var
Bildiğim kadarıyla mikrofonu içeri de tutarsa ses gidiyormuş ama dışarı da tutarsa gitmiyormuş diye duydum ama net bir bilgim yok.dışarı ses vermek değil arkadaşlarınla falan konuşurken şarkı açtığında ses onlara gidiyor 1-1 o değil yani 2019 modelde var
bence bilip bilmeden yaklaşmayasa daha iyi ama kendi tercihiBildiğim kadarıyla mikrofonu içeri de tutarsa ses gidiyormuş ama dışarı da tutarsa gitmiyormuş diye duydum ama net bir bilgim yok.
Rampage Drop Plus dışındaki kulaklıkları kullanmadım ama dediğim gibi drop plus kaliteli duruyor.Peki Corsair HS35,Logitech G332 ve Rampage Drop Plus arasından hangisini önerirsiniz ?