Öneri Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Alabilirsin ama işte codec performansını alamayacaksın. 96khz dinleyemeyeceksin gereksiz para eğer yakında yeni telefona geçmeye düşünmüyorsan.

Ki 96lhz deexer ve apple musicte var diğerlerini bilmiyorum
Spotify da var mı hocam

Gelecek deniyordu. Premiumum bitti almadım ama yüksek ses kalitesi gelmiş ama kaç hz kadar alıyor onu araştırmadım
Anladım neyse şimdilik vazgeçtim almadım ama Samsung da amiral gemisi tarzına vb. geçersem aklımda kulaklık direk.

Kulaklık kaybolunca ses çalma özelliği FE modelinde varken bunda yok, aşırı işe yarayan bir özellik aslında bunda olmaması üzücü.

Mevcutta huawei freebuds se 2 xiaomi buds 6 active Jbl tune flex kullanıyorum bu ürünlerin hepsi hakkın rahmetine kavuştu sayılır ses az geliyor xiaomi ürünün teki yok tek şeklinde kullanıyorum jbl in 1 tanesi ezildi garantiye göndersem değişim yada yeni istesem 1 kulaklığın ücreti kadar yine para isteyeceklerdir keza diğerleri içinde o yüzden günlük kullanım müzik sesli görüşme film dizi izlemek için Samsung Galaxy Buds 3 ideal mi? Alınır mı? Kullanan varsa bilgi verebilir mi? 1 adet Samsung Galaxy Buds 3 2 adet xiaomi buds 6 active alayım diyorum başka güzel alternatif var mı? Yedekleyeceğim. Üründe aktif gürültü engellemesi olması lazım çok sesli ortamda çalışıyorum. Sesli görüşme için özellikle anc

benıim onerım tamamen fıyata yonelık olucak ve kullandıgım ıcınde onermek ıstedım oncelıkle telefonum s23 bunu belırteyım aynı kalıteyı alabılırmısın bılmıyorum ama ben gecenlerde yaklasık 5-6 ay once amazonda ındırımde ıken buds fe almıstım anc basarılı sessler ıyı yuksek ses veya alcak seste sorun yasatmıyor 1k ya falan almıstım fıyata göre beni gayet tatmın ettı
Anc yi sehirler arası otobüste giderken denemiştim otobüsün sesını yol sesını falan kesıyor

Geri