Steelseries arctis 3 alınır mı ?

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar steelseries arctis 3 2019 edition almayı düşünüyorum. Ama bazı kişiler kulaklık sesi az,parasını haketmiyor derken diğerleri ise sesi gayet yeterli seviyede parasına değer diyor. Sizce steelseries arctis 3 2019 edition'u tercih etmeli miyim yoksa 550-600 TL'ye başka kulaklıklara mı bakmalıyım? Dizi izlemek ve oyun oynamak için alacağım.

Fiyatında çok daha iyileri var dostum, Arctis serisi kulaklıklar gereksiz pahalılar.

Son düzenleme:
ben kullanıyorum ama eski versiyonunuda kullandım eski versiyonunun plastik kalitesi , ses tekerleği tuşları vs daha kaliteli eski versiyonu öneririm ama yeni versiyonunda alabilirsin ses kalitesi aynı

ben kullanıyorum ama eski versiyonunuda kullandım eski versiyonunun plastik kalitesi , ses tekerleği tuşları vs daha kaliteli eski versiyonu öneririm ama yeni versiyonunda alabilirsin ses kalitesi aynı
Eski versiyonu bazı şeylerle çakışıyor diye duydum ama net bir bilgim yok. Ve çoğu yerde 2019 edition satılıyor eski versiyonunu nereden bulabilirim?

Merhabalar Steelseries arctis 3 2019 edition almayı düşünüyorum. Ama bazı kişiler kulaklık sesi az,parasını haketmiyor derken diğerleri ise sesi gayet yeterli seviyede parasına değer diyor. Sizce Steelseries arctis 3 2019 edition'u tercih etmeli miyim yoksa 550-600 TL'ye başka kulaklıklara mı bakmalıyım? Dizi izlemek ve oyun oynamak için alacağım.

Arctis 5 kullanıyorum. Ses öyle gümbür gümbür gelmiyor ama ses seviyesi iyi. Mikrofonu sesleri tiz çıkartıyor, çok mükemmel değil. Birde ben uzun süre kullandıktan sonra (3 sene oldu sanırım) kulaklığın pedleri çıktı. Sanırım yeni ped alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kulaklık bayağı iyi diyorlar.

Son düzenleme:
Dostum HS50 Pro varken 600tl verip de alma Arctis 3. Cok fazla iade var değmez.

Arctis 3 600 lira mı oldu be Geçen yıl ocakta 350 ‘ye almıştım. İyi ki almışım diyorum.

hyperx cloud silver var 600 tl civarında bence bakabilirsin

bir hafta kullandım ve doğruyu söylemek gerekirse beğenmedim. Malzeme kalitesi güzel ancak ses kalitesi çok yetersiz geldi. İnce ve düşük seslerde iyi ancak yüksek ve basslı seslerde ise kötü. Zaten kulaklığın maksimum sesi bir hayli düşük. Yani fazla bir ses beklemeyin. Bir hafta kullandım ve sattım. Şimdi onun yerine Rampage Drop Plus aldım ve şunu söylemek isterim ki drop plus gayet iyi. Gerek müzik performansı olsun, gerek oyun performansı beni çok tatmin etti. Kulaklık hem şık hem de rahat. Pedlerindeki süngerler proteinli süngerlermiş ve kafa bandında da ultra yumuşak bir sünger kullanmışlar. Uzun süreli kullanımda ağrı yapmıyor ve ultra fazla bassta herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor. Ses kalitesi kesinlikle Arctis 3'ten iyi diyebilirim. İki ürünü de birer gün arayla kullandım ve verdiği performanslar hala kulağımda diyebilirim. Tabii ki bu benim nacizane düşüncelerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de şu an itopyada Corsair HS35 ürünü indirimde sanırım. 350 tl civarında olması lazım. Aynı şekilde Logitech G332 de 350 tl civarında. Bunlara da bakabilirsin indirimdeyken.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,450
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri