İtopyadan 250tlye aldigim deathadder v2 mousu napayım?

machiqwe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
581
İtopyada 250 TL'ye deathadder v2 gelnisti biliyorsunuz, ben de ondan aldim ve daha kutusunu acmadim 350 tlden gunlerdir sahibinden dolap letgo da ilanda ama bir tane bile yazan olmadi
suanki mousem logitech g102 cift tiklama sorunu var ama simdilik oyun oynamadigim icin sorun olmuyor 4 5 ay kadar daha da oyun oynayamacagim
sizce bu mouseyi satmak icin daha da bekleyeyim mi yoksa kendim mi kullanayim?

silindi

Son düzenleme:
Bence kendin kullan.

cok kararsizim ya kutuyu actigim gibi degeri dusecek ama ilanlara yazan da yok

sürekli benzee fiyatlara düşüyor çünkü, ac kendin kullan boşver bence cok kâr ds edemiceksin zaten

Aç kullan. Logitechin garantisi varsa gönder geldiğinde onu sat

Mouse satmak çok zor ya da bana nasip değilmiş. 75 liraya HyperX Pulsefire Core'u satamadım 1 ay boyunca. Genelde o kadar para veriyorsam iki katını vereyim sıfır alayım kafasındalar. Logitech elinizde yedek kalsın bence. Deathadder V2 çok daha iyi bir mouse, onu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kendin kullan zaten sürekli fiyatı düşüyor , almak isteyen de onu bekleyecektir benim gibi . Zaten problemliymis mousen güzel fiyattan almışsın

yok hocam 4 yillik cihaz
Hm yinede razeri kullan derim. İlla satıcam dersen yine ilerki zamanlarda mouse alıcaksın. Bu arada razer v2 g102 ye göre biras daha büyük. Elin ufak ise razer v2 sana büyük gelebilir

Sıfır piyasası da düştü çünkü. Bir kaç ay sonra pahalanır büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,533
Üyeler
196,984
Son üye
hamzaturk
Geri