Şans işi yazı tura at fiyat farkı yoksa35 Mbps Paketi Alıcam Hangisinden Alayım?
şuan tt kullanıyorum taahhüt bitiyor 1 ay'a
alt yapım 60 mbps VDSL
TT alma ne alırsan al.35 Mbps Paketi Alıcam Hangisinden Alayım?
alt yapım 60 mbps VDSL
netspeede sadece 100 mbps vdsl ve 35 mbps paketi var ondan ve 100 lük paketi alırsam kesinti yaşarmışım vb.. sorunlar bu sebepten 35 mbps paekti benim için uygun.Altyapın 60sa nede 35 alasın ki 60a geçsene
60 a yada 55 e sabitleyebiliyorsan arayıp öyle yapabilirsin.netspeede sadece 100 mbps vdsl ve 35 mbps paketi var ondan ve 100 lük paketi alırsam kesinti yaşarmışım vb.. sorunlar bu sebepten 35 mbps paekti benim için uygun.
bakalım bir deneyeceğim şansı mıŞans işi yazı tura at fiyat farkı yoksaövecekler vardır gömeceklerde ama sen memnunsan okey ben tt den memnunum ama sen alırsın kötü çıkar yada netspeed memnun olamayabilirsin şans ya dostum ama netspeed den başla kötüyse taahhüt yok çıkar tt ye geçersin
sabitletsek bile sıkıntı çıkıyormuş60 a yada 55 e sabitleyebiliyorsan arayıp öyle yapabilirsin.
100 alıp 60a sabitlersin problem olmaznetspeede sadece 100 mbps vdsl ve 35 mbps paketi var ondan ve 100 lük paketi alırsam kesinti yaşarmışım vb.. sorunlar bu sebepten 35 mbps paekti benim için uygun.
cidden mi kime sorsam alma 60 sabitletsen bile kesinti olur falan dedi ailem biraz bu konulara ters bakıyor sıkıntı mı çıktı uğraşamam ben diyor fln sonradan interneti düzelteyim diye feriştahım kaymasın100 alıp 60a sabitlersin problem olmaz
Sorun çıktığında zaten uğraşacaksın şans diyorum ya denemeden öğrenemeyizcidden mi kime sorsam alma 60 sabitletsen bile kesinti olur falan dedi ailem biraz bu konulara ters bakıyor sıkıntı mı çıktı uğraşamam ben diyor fln sonradan interneti düzelteyim diye feriştahım kaymasın![]()
1 hafta sonra 1 ay olucak NetSpeed aboneliğim. Şimdiye kadar ki tek sıkıntım gece 1 2 gibi ping 200'lere kadar çıkıyor. Yaklaşık 5 6 dk öyle kalıyor. Çekim konusunda herhangi bir sıkıntım yok. Hatta verdiği internetin daha üstünde alıyorum. Tavsiye ederim.35 Mbps Paketi Alıcam Hangisinden Alayım?
alt yapım 60 mbps VDSL