Yardım TT vs Netspeed

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
35 Mbps Paketi Alıcam Hangisinden Alayım?

şuan tt kullanıyorum taahhüt bitiyor 1 ay'a

alt yapım 60 mbps VDSL​

Son düzenleme:
Altyapın 60sa nede 35 alasın ki 60a geçsene

alt yapım 60 mbps VDSL​
Şans işi yazı tura at fiyat farkı yoksa :D övecekler vardır gömeceklerde ama sen memnunsan okey ben tt den memnunum ama sen alırsın kötü çıkar yada netspeed memnun olamayabilirsin şans ya dostum ama netspeed den başla kötüyse taahhüt yok çıkar tt ye geçersin

Altyapın 60sa nede 35 alasın ki 60a geçsene
netspeede sadece 100 mbps vdsl ve 35 mbps paketi var ondan ve 100 lük paketi alırsam kesinti yaşarmışım vb.. sorunlar bu sebepten 35 mbps paekti benim için uygun.

netspeede sadece 100 mbps vdsl ve 35 mbps paketi var ondan ve 100 lük paketi alırsam kesinti yaşarmışım vb.. sorunlar bu sebepten 35 mbps paekti benim için uygun.
60 a yada 55 e sabitleyebiliyorsan arayıp öyle yapabilirsin.

Şans işi yazı tura at fiyat farkı yoksa :D övecekler vardır gömeceklerde ama sen memnunsan okey ben tt den memnunum ama sen alırsın kötü çıkar yada netspeed memnun olamayabilirsin şans ya dostum ama netspeed den başla kötüyse taahhüt yok çıkar tt ye geçersin
bakalım bir deneyeceğim şansı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 a yada 55 e sabitleyebiliyorsan arayıp öyle yapabilirsin.
sabitletsek bile sıkıntı çıkıyormuş

TT ile aynı omurgayı kullanıyor, Netspeed. Sözleşme olmadığı için Netspeed alabilirsin. Ek olarak o görünen değer modeme gelen değere göre değişir, sorguladığınla bire bir tutmayabilir. 100'lük alıp en kötü 50 bile kullanabilirsin.

100 alıp 60a sabitlersin problem olmaz

35 lik bir pakete geçeceksen Comnet öneririm. Ben netspeed den net galaksiye geçiş yaptım yıl net galakside kaldıktan sonra Comnet'e geçiş yapmak durumunda kaldım.
Comnet 35mb 69 tl 100mb ise 99 tl.
Bütün markalar zam yaptı hatta net galaksi gibi haysiyetsiz bir firmaya asla geçme derim. Zamsız fiyattan kullandıgım tarifeyi bana son ayda zamlı olarak fatura kestiler. Sadece ben değil bütün müşterilerine bunu yaptılar.
Ek olarak fatura detaylarını da bizimle paylaşmıyorlar. Normalde 65 tl gelmesi gereken faturam 98 TL geldi hala ödemedim şikayet etmeyi düşünüyorum.
Comnete geçiş sürecinde destek olurum sana eğer düşünürsen birde referans kodu ile geçersen 1 ay ikimizde bedava kullanmış oluruz bilgin olsun.

100 alıp 60a sabitlersin problem olmaz
cidden mi kime sorsam alma 60 sabitletsen bile kesinti olur falan dedi ailem biraz bu konulara ters bakıyor sıkıntı mı çıktı uğraşamam ben diyor fln sonradan interneti düzelteyim diye feriştahım kaymasın :D

cidden mi kime sorsam alma 60 sabitletsen bile kesinti olur falan dedi ailem biraz bu konulara ters bakıyor sıkıntı mı çıktı uğraşamam ben diyor fln sonradan interneti düzelteyim diye feriştahım kaymasın :D
Sorun çıktığında zaten uğraşacaksın şans diyorum ya denemeden öğrenemeyiz

alt yapım 60 mbps VDSL​
1 hafta sonra 1 ay olucak NetSpeed aboneliğim. Şimdiye kadar ki tek sıkıntım gece 1 2 gibi ping 200'lere kadar çıkıyor. Yaklaşık 5 6 dk öyle kalıyor. Çekim konusunda herhangi bir sıkıntım yok. Hatta verdiği internetin daha üstünde alıyorum. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,765
Üyeler
187,567
Son üye
Kgndd
Geri