Note 10S daha mantıklı olacaktır o halde. @Evil BeliefBütçem yok maalesef m52 için?
Bütçem yetmiyor? , yurtdışımı alayımNote 10S daha mantıklı olacaktır o halde. @Evil Belief
Haber bekliyorum kardo sendenNote 10S daha mantıklı olacaktır o halde. @Evil Belief
Yurtdışı en mantıksız olanı. Note 10S daha iyi gibi ama kararsızım.Bütçem yetmiyor? , yurtdışımı alayımne yapayım?
3500 TL'ye bırakırsa alın hocam.Vallahi telefon elimde, al dersen alacam. Note 10s e bütçem yetmiyor.
Kamera bölümü hassas o telefonun. Oraya dikkatli bakın herhangi bir sıkıntısı var mı diye.3500 TL'ye bırakırsa alın hocam.
A32 zaten 5k nerdeyse m52'de 5.5k bu bütçelerde derken yakın paralar demeye çalıştım kesinlikle o parayı ekleyip üstüne alınması gerek çok daha iyiM52 bu bütçelerde nasıl var anlamadım?
Post automatically merged:
M21 mi öneriyorsun?
kontrol ettim sıfır sıkıntı, telefon bana 2200 e geldi 2 adet iphone 6s vardı onları sattım , üstüne 2200 ekledim3500 TL'ye bırakırsa alın hocam.
Kamera bölümü hassas o telefonun. Oraya dikkatli bakın herhangi bir sıkıntısı var mı diye.
sıfır alamam bütçem yok ona A32 aldım 2.el 3 aylık cihaz tertemiz.A32 zaten 5k nerdeyse m52'de 5.5k bu bütçelerde derken yakın paralar demeye çalıştım kesinlikle o parayı ekleyip üstüne alınması gerek çok daha iyi
Hayırlı olsun kardo.kontrol ettim sıfır sıkıntı, telefon bana 2200 e geldi 2 adet iphone 6s vardı onları sattım , üstüne 2200 ekledim
sıfır alamam bütçem yok ona A32 aldım 2.el 3 aylık cihaz tertemiz.
Belki bütçe yükseltilip pocoda alınabilir oyun oynayacaksanızTelefon arayışı içine girdim , eğer başka öneriniz varsa alabilirim.
Bütçe duruma göre değişir.
@Furkan Karagülle