Öneri 6500 TL bütçe telefon önerisi.

myasin18

80+
Reaksiyon skoru
105
Bütçe
6500
Merhaba, Arkadaşlar

kız kardeşime telefon almak istiyoruz , karar veremedik.
İstenilen özellikler şunlar :
128 Gb ve üstü hafıza
Sıfır Olmalı.
Kameraları kaliteli olmalı.
ve yan sanayi yada bilinmeyen markalar istemiyor hanım efendi.
teşekkür ederim bilgilendirmelr için şimdiden.

samsung galaxy s20 fe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam nokta atışı telefon o fiyata daha iyisi yok ama snapdragon olanı

bütçeyi arttır s20 fe al geç.

ikinci elde 256 lıkları 6.5k ya bulabilirsiniz

Bütçe artarsa Snapdragonlu S20 FE önerebilirim.
Zorlamam diyorsanız çok daha uyguna M52 5G istediklerinizi fazlasıyla karşılar yine.

Merhaba, Arkadaşlar

kız kardeşime telefon almak istiyoruz , karar veremedik.
İstenilen özellikler şunlar :
128 Gb ve üstü hafıza
Sıfır Olmalı.
Kameraları kaliteli olmalı.
ve yan sanayi yada bilinmeyen markalar istemiyor hanım efendi.
teşekkür ederim bilgilendirmelr için şimdiden.
Poco X3 GT

redmi note 10 pro

Samsung galaxy s20 fe snapdragon dan yazıyorum çok mükemmel bir telefon ve ekranım tamamen kırıldı -sınıf arkadaşım dalga geçerken telefonumu yere vurdu sertçe- panel falan da gitti sıfırıyla değiştirdiler 5700tl ye bir aldığımız var bir de Abdullah abinin kasımda paylaştığından var (2825tl)şu an a101 lerde 6899 du

şu telefonu önermekten utanmıyor musunuz cidden ? mediatek işlemci, ıps ekran, kötü malzeme kalitesi, segmentine göre kötü kamera, kötü yazılım.
Elinden bu telefon gectimi merak ediyorum herşeye sallıyorsunuzda?

şu telefonu önermekten utanmıyor musunuz cidden ? mediatek işlemci, ıps ekran, kötü malzeme kalitesi, segmentine göre kötü kamera, kötü yazılım.
@TİTAN.

Son düzenleme:
Hayırdır bir sıkıntın mı var utanmıyormusun filan neyden utanıp utanılmayacağını sana mı sorucaz burası bir forum saygını takın

Elinden bu telefon gectimi merak ediyorum herşeye sallıyorsunuzda?

@TİTAN.
?

M52 5G.
S20 FE SD.

Samsung galaxy s20 fe snapdragon dan yazıyorum çok mükemmel bir telefon ve ekranım tamamen kırıldı -sınıf arkadaşım dalga geçerken telefonumu yere vurdu sertçe- panel falan da gitti sıfırıyla değiştirdiler 5700tl ye bir aldığımız var bir de Abdullah abinin kasımda paylaştığından var (2825tl)şu an a101 lerde 6899 du
Hocam çıkan şarj aleti çok küçük onunla mı şarj ediyorsun kaç saatte şarj oluyor

Geri