Yardım Anakart da uefi moduna geçince pc açılmıyor

DarkQuell

80+
Reaksiyon skoru
148
Win 11 sıfır kurulum olarak kurdum ama uefi baypass ederek şimdi valorant oynamak istedim yükledim uefi hatası veriyor bios ayarlarından uefi moduna geçtiğim zaman windows açılmıyor bios'a geri dönüyor pc sıfırlamadan çöze bilirmiyin yada ne yapabilirim

Win 11 sıfır kurulum olarak kurdum ama uefi baypass ederek şimdi valorant oynamak istedim yükledim uefi hatası veriyor bios ayarlarından uefi moduna geçtiğim zaman windows açılmıyor bios'a geri dönüyor pc sıfırlamadan çöze bilirmiyin yada ne yapabilirim
MBR2GPT ile Windows'u UEFI'ye çevirmeniz lazım.

Bende win11 e geçtim kullanılabilir ram miktrını çözmeye çalışırken gitti pc açılmıyor bende de win11 sıkıntılı bi arkadaş

o nasıl yapılıyor
Screenshot_2022-04-13-09-53-52-605_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-13-09-54-00-814_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-13-09-54-11-926_com.android.chrome.jpg

biosa giremiyorum nası yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biostan uefi modda olduğu için biosa erişemiyorum
Siz Fastboot'u mu açmıştınız? CMOS reset yapabilirsiniz ya da diskinizi sökün. BIOS otomatik olarak açılabilir önyüklenecek hiçbir şey olmadığından.

Siz Fastboot'u mu açmıştınız? CMOS reset yapabilirsiniz ya da diskinizi sökün. BIOS otomatik olarak açılabilir önyüklenecek hiçbir şey olmadığından.
fastboout açmadım dediğim gibi modu uefiye aldım tık gitti

bios güncellemek bir işe yarar mı flashbios üzerinden çünkü geçen sefer farklı bir ekran kartı ile biosa girmiştim ve düzelmişti ama şu an elimde fazladan kart yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,358
Üyeler
185,260
Son üye
teklan
Geri