Hangi işletim sistemini kurmalıyım karar veremedim

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Merhaba, daha önceden işletim sistemi ile alakalı konu açmıştım fakat oradaki sistem bundan farklıydı. O sistemden farklı bir sistem aldım.

G31D-M7 anakart
E8400 işlemci
HD 6790 ekran kartı
4 GB DDR2 RAM (2x2)
450-500W PSU

Anakartımın sitesinde en yüksek w7 kurulabileceği yazıyor. Fakat ben w10 ile w7 arasında kaldım, hangi işletim sistemini kurmalıyım? Oynayacağım oyunlar CS, Valorant, Battlefield 3 ve SA:MP.

Ekler

• IMG_20220414_024749.jpg
    IMG_20220414_024749.jpg
    33.2 KB · Hit: 62
Windows 10 Home.

W7 kur rahatına bak, bu sisteme W10'a gerek yok.

Windows 10 Home.
USB'de hazır olarak w10 ISO dosyalarını bile kurdum. Bende w10 istiyorum sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W7 kur rahatına bak, bu sisteme W10'a gerek yok.
Artık desteği kesildi sıkıntı olmaz mı?

Windows 7'de Valorant hata verebilir.
Neden verir? Bu arada dediğim gibi anakart sitesinde Max w7 gözüküyor ama w10 kursam sıkıntı çıkmaz mı?

USB'de hazır olarak w10 ISO dosyalarını bile kurdum. Bende w10 istiyorum sanırım.

Neden verir? Bu arada dediğim gibi anakart sitesinde Max w7 gözüküyor ama w10 kursam sıkıntı çıkmaz mı?
Sanmıyorum.

Bu pek bir sorun değil bence, şu an gayet stabil zaten W7. Güncelleme desteğine ihtiyacı kalmadı. Hata verme durumları dersen internette bilgi birikimi oldukça fazla, en ince hatayı dahi youtubedaki birkaç dakikalık rehber videolardan çözebiliyorsun. Tabi W10 istiyorsun önce onu kur, sıkıntı çıkarsa W7'ye geçersin. Anakart desteğinden ötürü sorun olmaz, W10 kurarsın bence.

Merhaba, daha önceden işletim sistemi ile alakalı konu açmıştım fakat oradaki sistem bundan farklıydı. O sistemden farklı bir sistem aldım.

G31D-M7 anakart
E8400 işlemci
HD 6790 ekran kartı
4 GB DDR2 RAM (2x2)
450-500W PSU

Anakartımın sitesinde en yüksek w7 kurulabileceği yazıyor. Fakat ben w10 ile w7 arasında kaldım, hangi işletim sistemini kurmalıyım? Oynayacağım oyunlar CS, Valorant, Battlefield 3 ve SA:MP.
4 gb ramin var bu kötü win 7 yap dicem ama oyunlarda sıkıntı çıkarır o yüzden win 10 yap.

Windows 7'nin full sürümünü indirdiğine emin ol. çünkü deneme sürümü gibi bir şey var ismini hatırlamıyorum. onu yükleyip sonradan keylogger kullanırsan valorant açılmıyor.

W10 deneyeyim, sorun olursa W7 geçerim diyorum.

Bios'a giremezsin

Böyle şeylerde firmanın lafları dinlenmez. Anakart ve laptopların siteleri ölü. O yazı ben 2 yaşında bir çocukken yazılmış bir yazı.

Geri