elimdeki RAM modelini öğrenmek

Reaksiyon skoru
22
elimdeki rami nasıl öğrenebilirm biligsayarda değil elimde ram üstünde yazan şeyler( d0d1d2tend15ekadar KO-60244

CPU-Z'de SPD kısmından veya AIDA64'ün SPD kısmından bulabilirsiniz.

cpu-z den öğrenebilirsin emin değilim ama belki dxdiag da yazıyor olabilir belki

CPU-Z'de SPD kısmından veya AIDA64'ün SPD kısmından bulabilirsiniz.
Bilgisayara takılı olmayan RAM’i, o programlardan nasıl öğrenecek, yani öyle bir durum varsa bende bilmek isterim. Yanlış anlamadıysam; “bilgisayara takılı değil, elimde kutusuyla veya aparatıyla duruyor” diyor.

Bilgisayara takılı olmayan RAM’i, o programlardan nasıl öğrenecek, yani öyle bir durum varsa bende bilmek isterim. Yanlış anlamadıysam; “bilgisayara takılı değil, elimde kutusuyla veya aparatıyla duruyor” diyor.
Haklısınız, konuyu düzgün okumamışım demek ki :D. Kutusu varsa kutu üzerinden veya RAM'in üzerindeki etiketten bulunabilir.

Haklısınız, konuyu düzgün okumamışım demek ki :D. Kutusu varsa kutu üzerinden veya RAM'in üzerindeki etiketten bulunabilir.
Bende diyorum, öyle bir teknoloji mi var ya da ben mi yanlış anlıyorum 😄 Önemli olan hatalı bir durum varsa onu düzeltmek, sanırım arkadaşa daha da faydalı olur. Hem takılı olduğunda hem de takılı olmadığında, ne yapması gerektiğini öğrenmiş oldu en azından.

Bende diyorum, öyle bir teknoloji mi var ya da ben mi yanlış anlıyorum 😄 Önemli olan hatalı bir durum varsa onu düzeltmek, sanırım arkadaşa daha da faydalı olur. Hem takılı olduğunda hem de takılı olmadığında, ne yapması gerektiğini öğrenmiş oldu en azından.
Açıkçası üslubunuz çok hoşuma gitti. Maalesef birisi insanlık hali, yanlışlık yaptığında çok iyi davranılmıyor burada. Sizin böyle davranmanız çok iyi.

abi laptopa ram takicam ablam sordu 4 gb ramle 16 gb ramin ne farki var diye aciklayabilen varmi

Açıkçası üslubunuz çok hoşuma gitti. Maalesef birisi insanlık hali, yanlışlık yaptığında çok iyi davranılmıyor burada. Sizin böyle davranmanız çok iyi.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Dediğiniz şekilde de örneklerle maalesef karşılaşıyoruz. Bir yanlışlık olduğunda, nasıl davranmak gerektiği de, bu yazıda bir örnek olur en azından.

Arkadaşımızın açtığı konu da, her açıdan ne kadar da bereketli, faydalı bir konu oldu 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,150
Üyeler
187,939
Son üye
sixfingerdev
Geri