RX 6600 Ekran Kartı 6500₺

bi 15 gün önce msı armor rx 6600ü 6250den satan ben 😁
Tam zamanında satmışım,3060a geçtik şükür.

Sapphire Pulse RX 6600 modelini tavsiye etmem. Kullandım oyunlarda çok ısınıyor ufak fan bloğu sebebiyle. Kısa sürede 74 derece gpu 88 derece Vram sıcaklığı gördüm ki kasam geniş havadar ortam 22 derece. Güç tüketimide fazla. Ama performans olarak iyiydi. Mining için alanlara bir şey diyemem.

Umarım fiyatlar düşmeye devam eder.Bu yaz çalışıp sistem toplayacağım.Ancak bu fiyatlarla biraz zor.

Sapphire Pulse RX 6600 modelini tavsiye etmem. Kullandım oyunlarda çok ısınıyor ufak fan bloğu sebebiyle. Kısa sürede 74 derece gpu 88 derece Vram sıcaklığı gördüm ki kasam geniş havadar ortam 22 derece. Güç tüketimide fazla. Ama performans olarak iyiydi. Mining için alanlara bir şey diyemem.
5600xt nin aynı modelini kullanıyordum, frekans voltaj ve fan ayarlamaları yaptiktan sonra max kullanımlarda 50dereceyi geçmiyordu. Bayrama dogru 6600 pulse almayı dusunuyordum, bi kaç ayar çeksek sicaklikta degisiklik olmaz mi? soylediginiz sicakliklar gercekten yuksekmiş

Gün geçtikçe düşüyor düşmekte olan al-sat yapan kişiler ve ilk zamanlarda 10,000 - 9000 ₺' ye alanlar seri üzgün mayısta düz 6000 yaparlar diye düşünüyorum.
https://www.trendyol.com/sapphire/11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx-6600-gam-8g-gddr6-p-162315310 Daha ucuz burdan alın.

o 88 vram sıcaklığı değildir muhtemelen bağlantı yeri sıcaklığıdır

Uygunsuz Dil
Son düzenleme:
Geri