Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
MSI9 k dan hangi markayı aldın
MSI9 k dan hangi markayı aldın
Aslına bakarsan üzülecek bir şey yok, risk alıp bekleselerdi onlar da daha iyi fiyata ayarlayacaklardı.7k dan almıştım içim acıyor gün geçtikçe,
8-9k ya alanlar için daha çok üzüldüm
5600xt nin aynı modelini kullanıyordum, frekans voltaj ve fan ayarlamaları yaptiktan sonra max kullanımlarda 50dereceyi geçmiyordu. Bayrama dogru 6600 pulse almayı dusunuyordum, bi kaç ayar çeksek sicaklikta degisiklik olmaz mi? soylediginiz sicakliklar gercekten yuksekmişSapphire Pulse RX 6600 modelini tavsiye etmem. Kullandım oyunlarda çok ısınıyor ufak fan bloğu sebebiyle. Kısa sürede 74 derece gpu 88 derece Vram sıcaklığı gördüm ki kasam geniş havadar ortam 22 derece. Güç tüketimide fazla. Ama performans olarak iyiydi. Mining için alanlara bir şey diyemem.
Armor modelimech mi hocam
https://www.trendyol.com/sapphire/11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx-6600-gam-8g-gddr6-p-162315310 Daha ucuz burdan alın.![]()
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Gün geçtikçe düşüyor düşmekte olan al-sat yapan kişiler ve ilk zamanlarda 10,000 - 9000 ₺' ye alanlar seri üzgün mayısta düz 6000 yaparlar diye düşünüyorum.
o 88 vram sıcaklığı değildir muhtemelen bağlantı yeri sıcaklığıdırSapphire Pulse RX 6600 modelini tavsiye etmem. Kullandım oyunlarda çok ısınıyor ufak fan bloğu sebebiyle. Kısa sürede 74 derece gpu 88 derece Vram sıcaklığı gördüm ki kasam geniş havadar ortam 22 derece. Güç tüketimide fazla. Ama performans olarak iyiydi. Mining için alanlara bir şey diyemem.
iyi bok yiyeceksinBen kendimi ayarladım düz 6000₺ gördüğüm anda 2-3 tane alıp yatırım amaçlı kullanacağım.
Bu iyiymiş
Nvidialar düşene kadar idare edeceğim bununla aldım geçtim