Arkadaşlar merhaba
Masaüstü hakkında çok acemiyim
7 bin TL apu laptop almak yerine
2.399 TL
www.turkcell.com.tr
Bu ekranı alıp
5.000 civarına da kasa toplamak istiyorum
Logitech klavye ve fare mevcut .
Cs Go ,Rise Online ,Knight Online gibi oyunlar oynuyorum Sony Vegas da arada video editliyorum
Durumum var ama çok fazla para bağlamak istemiyorum şuan için upgrade etmeye müsait olursa iyi olur özellikle ekran kartı mesele 1050 seviyesinde bir ekran kartı takıp ileride 3060 ti takınca da sistem kaldırsın gibi deneyimli bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim F/P olarak hazır sistemlere baktım ama 9.000 10.000 1650 ekranlar var o fiyatı ekran ekleyince 13.000 oluyor ideapad 3 1650 ekran kartlı laptop 10.000 alıp geçmek daha mantıklı kalıyor haliyle
Masaüstü hakkında çok acemiyim
7 bin TL apu laptop almak yerine
2.399 TL
Oyuncu Monitör Modelleri & Gaming Monitör Fiyatları - Turkcell Pasaj
Yüksek ekran hızına ve geniş renk gamına sahip oyuncu monitörüyle sıradışı deneyimin tadını çıkarın. Turkcell Pasaj’la oyun dünyasına gerçeklik katın.
Bu ekranı alıp
5.000 civarına da kasa toplamak istiyorum
Logitech klavye ve fare mevcut .
Cs Go ,Rise Online ,Knight Online gibi oyunlar oynuyorum Sony Vegas da arada video editliyorum
Durumum var ama çok fazla para bağlamak istemiyorum şuan için upgrade etmeye müsait olursa iyi olur özellikle ekran kartı mesele 1050 seviyesinde bir ekran kartı takıp ileride 3060 ti takınca da sistem kaldırsın gibi deneyimli bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim F/P olarak hazır sistemlere baktım ama 9.000 10.000 1650 ekranlar var o fiyatı ekran ekleyince 13.000 oluyor ideapad 3 1650 ekran kartlı laptop 10.000 alıp geçmek daha mantıklı kalıyor haliyle