evde spor yapmak istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkese merhabalar ben evde spor yapmak istiyorum da şınav vb. nasıl çekebilirim kollarım acıyor sanırım yanlış çekiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim bi de gaza gelmem lazım gaza getirirseniz sevinirim :D

Kendini motive etmezsen biz seni nasıl motive edelim? :D
Valla sporun ilacı müzik bana göre.
Bir de kolun ilk başlarda ağrıyacaktır.

herkese merhabalar ben evde spor yapmak istiyorum da şınav vb. nasıl çekebilirim kollarım acıyor sanırım yanlış çekiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim bi de gaza gelmem lazım gaza getirirseniz sevinirim :D
Kilonu ve boyunu yazmalısın dostum, tavsiye verecek kişilere yardım sağla lütfen.

Kendini motive etmezsen biz seni nasıl motive edelim? :D
Valla sporun ilacı müzik bana göre.
Bir de kolun ilk başlarda ağrıyacaktır.
yok ben kendimi motive ediyorum fakat sizin de gaza getirmeniz lazım göbeğim var 83 kiloyum .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilonu ve boyunu yazmalısın dostum, tavsiye verecek kişilere yardım sağla lütfen.
boyum 1.91 kilom 83

Dizini yere değdirip şınav çek şimdilik. Daha sonra yavaş yavaş normal şınava geçebilirsin.

Dizini yere değdirip şınav çek şimdilik. Daha sonra yavaş yavaş normal şınava geçebilirsin.
hocam ben imza kısmına yazmadımda şimdi yazarsam kulübe girebilir miyim?:confused:

Ben 183 83 kiloyum
Göbek var mı dersek az uz diyelim
Kendimden memnunum sadece yağlardan kurtulmak lazım :D
hocam ben aç kalarak çözüm yapmaya çalışıyorum😃

Play Store'da Ev Egzersizleri diye bir program var, onu indir. Hareketlerin doğru yapılışlarını vs. de gösteriyor. Ayrıca hareket çeşitliliğini de arttırırsın.

Aga çokça kaynak var youtubede. Kendine uygun bir "evde spor" programı bul ve kendine göre ayarla.
Zorlandığın hareketler varsa onları bi süreliğine programından çıkarabilirsin. (ilerde ekleme şartıyla)
Acı demek gelişme demektir bunu unutma. Eğer acı başladıysa yapmaya devam et çünkü seni geliştiren o olacaktır.
Eğer hareketlerini yanlış yaptığını düşünüyorsan videoları izleyerek yapabilirsin. Zaten sonra doğrularını öğrenirsin.
Spor yaparken müzik-şarkı en iyi ikilidir. Spotify gir ve kendine çalma listesi oluştur. Slow yada gaz veren şarkılar olabilir.
Herkes sıkılırsın diyordu ama ben her geçen gün daha çok zevk alıyorum.Sende de umarım aynısı olur
(Yeni başladıysan evde spor yaparak kendine belli bir seviyeye kadar çok şey katabilirsin.)

Herkese Bol Şans

Bunu uygula knk
:D

aç ege fitness kanalını yap yapabildiğini. Ben hep oradan yaptım, 8 dakikalık bir idmanı var onu yapa yapa kilo verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,696
Üyeler
187,382
Son üye
RegU
Geri