Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
gel senle sınıf değiştirek hep oyle bı sınıf ısterımMerhaba dostlar ben gerçekten çok fazla küfür ve argo kullanan bi insanım o kadar çok kullanıyorum ki sınıftaki insanlar gerçekten çok rahatsız oluyor ve ben bu küfürden kurtulamıyorum her kelimem küfür bırakmayı gerçekten çok istiyorum ama olmuyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
@Alexa
Küfür insanın ahlakını temsil eder.Merhaba dostlar ben gerçekten çok fazla küfür ve argo kullanan bi insanım o kadar çok kullanıyorum ki sınıftaki insanlar gerçekten çok rahatsız oluyor ve ben bu küfürden kurtulamıyorum her kelimem küfür bırakmayı gerçekten çok istiyorum ama olmuyor sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
@Alexa
Bunu deneyebilirim güzel bir fikir teşekkür ederim.Ceza sistemi uygulayabilirsin.
Her ama her küfür ettiğinde kendini çok sevdiğin ve sık yaptığın bir şeyden mahrum bırakmak işe yarayabilir.
Aslında kitap çok okurum şu sıralar okuyamıyorum okurken de küfür ediyordum ama ben çoğunlukla arkadaş çevresine bağlıyorum çünkü evde normal zamanlardan çok daha az küfür ediyorum bunu yüzdelik olarak tahiminen bi sayı söylersek %5 gibi arkadaş ortamında değilken.Küfür insanın ahlakını temsil eder.
Bu ailesinden aldığı eğitimi, arkadaş çevresini, kişinin karakterini belli eder.
Küfürden kurtulmak için yapman gereken sadece diksiyonunu düzeltmek olacaktır. Diksiyonunu da kitap okuyarak düzeltebilirsin. Eğer inancın varsa da Kuran okuman senin için faydalı olacaktır.
Dediğim gibi diksiyonunu düzeltmen gerekiyor.Bunu deneyebilirim güzel bir fikir teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında kitap çok okurum şu sıralar okuyamıyorum okurken de küfür ediyordum ama ben çoğunlukla arkadaş çevresine bağlıyorum çünkü evde normal zamanlardan çok daha az küfür ediyorum bunu yüzdelik olarak tahiminen bi sayı söylersek %5 gibi arkadaş ortamında değilken.
Tamamdır yapmaya çalışacağım.Dediğim gibi diksiyonunu düzeltmen gerekiyor.
Zikirmatik mantıklıymış çok teşekkür ederim bi farklılık olursa güncelleme paylaşacağım.Daha sonra sayaç tutmak işe yarayabilir. Bir zikirmatik alabilirsin. Aklıma o geldi
Her küfür ettiğinde bir kere tuşa bas. Gün sonunda ne kadar küfür ettiğinin sayısını görmen beynine farkındalık iletisi gönderip azalmaya gidebilir.
Kendime zarar vermek istemiyorum küfür için.Her küfürde kendine vur. mazoşist veya sadist değilsen işine yarar.
Söylediğin çok doğru bende sevmiyorum ama bende alışkanlık olmuş bırakmaya çalışmamın sebebi ise nefret etmem.Küfür etmek saygısızlık, cahillik, beynini kullanmamaktır. Dışarıda her kimi küfür ederken görsem iğreniyorum. Hoşlandığım kız vardı, basit bir küfür etti, saniyeler içinde iğrenmeye başladım. Kısacası bu laflarımı sürekli kendine hatırlatırsan zamanla küfür etmemeye alışacaksın.
Bacağını kır demedim kanka, yüzüne bir tane tokat atsan yeter. ben keyfe keder arada atıyorum. kendime gelmemi sağlıyor.Kendime zarar vermek istemiyorum küfür için.
Yok bende tokat olarak anladım zaten onuBacağını kır demedim kanka, yüzüne bir tane tokat atsan yeter. ben keyfe keder arada atıyorum. kendime gelmemi sağlıyor.
ben manyak olabilirim ama bende işe yarıyor. çok sert olmayacak ama canını bir süre yakacak şekilde vur.
tabi yapmayabilirsinde.