Çözüldü✓ Steelseries qck medium mouse pad alıcam hangisi orjinaldir

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Merhaba başlıkta yazan mouse padi alıcam amazonda var teknosa , itopya ,mediamarkt bu sitelerde muhtemelen orijinaldir diye düşünüyorum ama yine de size sormak istedim, linkler aşağıda

https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...ocphy=1012783&hvtargid=pla-920464650936&psc=1

Eğer verebilecekseniz bunu tercih edebilrisiniz.

Daha dandik kumaşa sahip modelini kullanıyorum gayet güzel. Bu ise çok daha iyi diyorlar daha doğrusu çakma longteng diyorlar.

Hepsi orjinal.

Eğer verebilecekseniz bunu tercih edebilrisiniz.

Daha dandik kumaşa sahip modelini kullanıyorum gayet güzel. Bu ise çok daha iyi diyorlar daha doğrusu çakma longteng diyorlar.

muhtmelen düşünmeyeceğim yinede teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

muhtmelen düşünmeyeceğim yinede teşekürler
Yani sizin bileceğiniz iş bu daha iyisi varsa onu önermek düşer bana.

Alacaksan Heavy olan amazondaki modelini al en iyisi o olarak geçiyor.

Açıkçası 27*32'lik bir mousepad'a 180₺ gibi bir para vermek benim içime sinmez.

Orijinaldir. Bu mousepadin Large halini anlık olarak kullanıyorum ve 2 sene falan oldu herhalde alalı (Online eğitime yeni başladığımız zamanlar) o dönemden beri bir kırışma, sökülme gibi şeyleri olmadı. Kayganlığını da kaybetmedi hatta bu zamana kadar 2 kez yıkadık ona rağmen hala bir şey olduğu yok. Tavsiye ederim, zamanında 100₺'ye almıştım ve şu an en küçük modeli anca 100₺ şaka gibi :D

Bu arada başlıkta Medium diye belirtmişsin ancak attığın İtopya linkindeki Large haberin olsun. Large olmasına rağmen bu fiyatta olması iyi bu arada kaçırma bence.

Orijinaldir. Bu mousepadin Large halini anlık olarak kullanıyorum ve 2 sene falan oldu herhalde alalı (Online eğitime yeni başladığımız zamanlar) o dönemden beri bir kırışma, sökülme gibi şeyleri olmadı. Kayganlığını da kaybetmedi hatta bu zamana kadar 2 kez yıkadık ona rağmen hala bir şey olduğu yok. Tavsiye ederim, zamanında 100₺'ye almıştım ve şu an en küçük modeli anca 100₺ şaka gibi :D

Bu arada başlıkta Medium diye belirtmişsin ancak attığın İtopya linkindeki Large haberin olsun. Large olmasına rağmen bu fiyatta olması iyi bu arada kaçırma bence.
large bende düşünüyorum ama biraz büyük gelicek

Merhaba başlıkta yazan mouse padi alıcam amazonda var teknosa , itopya ,mediamarkt bu sitelerde muhtemelen orijinaldir diye düşünüyorum ama yine de size sormak istedim, linkler aşağıda

https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...ocphy=1012783&hvtargid=pla-920464650936&psc=1

Hepsi orijinal.

yanıtlarınız için teşekkür ederim

Yani sizin bileceğiniz iş bu daha iyisi varsa onu önermek düşer bana.

Alacaksan Heavy olan amazondaki modelini al en iyisi o olarak geçiyor.

Açıkçası 27*32'lik bir mousepad'a 180₺ gibi bir para vermek benim içime sinmez.
Klasse farklı bir kalite, ama bilmiyorlar. Popüler olduğu için QCK almak istiyor yüksek ihtimalle ama o paralara asla değmez..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri