Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar YouTube da Almanca Google reklamları Almanca bişey yazınca Almanca çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?
HayırVpn kullanıyor musun tarayıcının uzantısında vs
Diğer cihazlarda da öyle mi ip adresinHayır
En son ne yaptıysan artık vpn veya proxy açık kalmışdır belki. Opera gx kullanıyosan bak bi sol üste.Arkadaşlar YouTube da Almanca Google reklamları Almanca bişey yazınca Almanca çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?
Hayır sadece benim telefonumda böyleDiğer cihazlarda da öyle mi ip adresin
Chrome kullanıyorum VPN kullanmadım hiçEn son ne yaptıysan artık vpn veya proxy açık kalmışdır belki. Opera gx kullanıyosan bak bi sol üste.
Merhaba Kral. Ayarlar bölümünden proxy ayarlarını değiştirmiş olabilirsin. Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar dener misin ? Büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır.Hayır sadece benim telefonumda böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chrome kullanıyorum VPN kullanmadım hiç
Mobil cihazMerhaba Kral. Ayarlar bölümünden proxy ayarlarını değiştirmiş olabilirsin. Ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar dener misin ? Büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır.![]()
O saçma Captcha'yı dışardayken sürekli yapıyorum.. VPN..Almanya'da görünsen şu an foruma girerken Captcha çözmek zorunda kalırdın.
Almanya'da görünsen şu an foruma girerken Captcha çözmek zorunda kalırdın.
Telefonu yeniden başlatsana arka plan da vpn veya proxy açık kalmış olabilir uygulama ya daHayır sadece benim telefonumda böyle
Whats my ip yazıp atar mısın
Kral telefonda da aynı ayarlar geçerli.Mobil cihaz